Schwarzenbergova „nahá" Jana je prý milionová investice. Server zjistil podrobnosti

21.03.2014 16:48

Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg se v listopadu minulého roku ukázal na veřejnosti s mladou přítelkyní Janou Vopěnkovou. Později se ukázalo, že se dívka nebojí předvádět striptýz v barech a na internetu se objevila řada lechtivých fotografií. Teď server TN.cz uvádí, že kníže do Jany investuje velkou sumu peněz. Prý může jít o miliony.

Schwarzenbergova „nahá" Jana je prý milionová investice. Server zjistil podrobnosti
Foto: hns
Popisek: Karel Schwarzenberg a Jana Vopěnková, fotokoláž

Mladá Jana z vesničky na Žatecku to v minulosti uměla pěkně roztočit. Zejména v hospodách, kde tekl alkohol proudem. Podle TN.cz se svlékala nejen ve vesnické hospodě, ale i na jedné pražské diskotéce.

Šaty za tisíce, luxusní byt v Praze a studium na soukromé škole

Po setkání se Schwarzenbergem se začala snažit. A kníže ji v tom podporuje. Jana se přestěhovala do luxusního bytu v Praze, kde se nájem pohybuje v řádech desítek tisíc korun. Chodí spolu na večeře v drahých restauracích a Jana má nové šaty za tisíce korun, píše server TN.cz.

Jana Vopěnková také nastoupila na soukromou jazykovou školu, ve které se za školné platí částky končící pěti nulami. Má údajně vycestovat i do zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…