Schwarzenbergův zástupce se vysmál Babišovi kvůli kuřátkům a Jaromíru Jágrovi

02.10.2013 11:56

Místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek se na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz vysmál Andreji Babišovi a varoval jej, že se mu jeho poslanci rozprchnou úplně stejně jako v minulém období Vítu Bártovi. Nejsou to totiž prý žádná kuřata, která potravinářský magnát vyrábí ve Vodňanech, ale myslící lidé, kterým se začne zajídat jeho autoritativní styl řízení.

Schwarzenbergův zástupce se vysmál Babišovi kvůli kuřátkům a Jaromíru Jágrovi
Foto: top09.cz
Popisek: Ondřej Ženíšek

Ženíšek připomíná nejnovější reklamu na Vodňanské kuře, kde jeden opeřenec vykládá za asistence slavného hokejisty Jaromíra Jágra, že se chce dostat z farmy. Majitel všech vodňanských kuřat, značné části českého zemědělství a nejnověji výrazného podílu českého mediálního trhu Andrej Babiš se prý se svými kuřátky chce dostat do Poslanecké sněmovny. Jenže tam se mu prý z jeho farmy také rozutečou.

Ačkoliv prý Andrej Babiš nesnáší srovnávání s Věcmi veřejnými, ve skutečnosti dopadne stejně jako Vít Bárta - poslanci se mu rozprchnou po celé sněmovně. Možná je prý bude chvíli nahánět zpět do kurníku silou svých miliard, ale nakonec se mu stejně rozutečou. Prostě proto, že normálně myslící lidé nemohou dlouhodobě vydržet arogantní nadřazenost svého hospodáře.

Celá glosa ZDE.

„Pokud budou zvoleni, tak herec Stropnický či profesor Zlatuška zjistí, že své myšlenky prosazovat nebudou. Budou hájit pouze zájmy Andreje Babiše. Když firma, tak firma,“ připomíná Ženíšek slavné Babišovo přirovnání státu k obchodní společnosti. Jenže po čase tato kuřátka, uvyklá hrát v politice roli solitérů, nejspíš zatouží po svobodě.

„Kdysi Věci veřejné hovořily o dinosaurech v politice, dnes zde máme kuřata v líhni ANO. Velikost zvířátek se změnila, problém zůstal stejný,“ uzavírá Ženíšek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…