Se současnou vládou se migrantům neubráníme, hřímá Okamura

10.01.2016 19:07

Podle předsedy strany Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury už je absolutně jasné, že se blíží nevyhnutelný střet s uprchlíky. Pokud to necháme zajít tak daleko, že se civilisté budou muset bránit sami, prakticky nemáme šanci, protože v pouličních válkách se běženci vyznají. Měli bychom si proto zvolit jiné místo a čas střetu. Současná vláda k tomu zřejmě nenajde odvahu.

Se současnou vládou se migrantům neubráníme, hřímá Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Události v Kolíně nad Rýnem a dalších německých, rakouských či finských městech jsou podle Tomia Okamury jen náznakem toho, co nás v budoucnu čeká. Počet migrantů bude narůstat a budou představovat větší a větší hrozbu. Ale politickou korektností zatížení evropští politici nijak nezakročí. K naší smůle prý spíše ještě svážou ruce policii, takže občanům nezbude, než založit domobranu a uchránit si holé životy.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Ale pozor, boj v ulicích, to je něco, s čím mají afričtí i syrští migranti spoustu zkušeností a v míru žijící Evropané budou mít jen pramalou šanci uspět. Máme proto jedinou možnost, jak zvítězit. Podle Okamury si musíme sami zvolit čas, místo a způsob střetu. To však vyžaduje odvážné politiky.

Celý text najdete zde.

„Volba a rozhodnutí je bohužel na současné vládě ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, která se na vzniku problému od začátku spolupodílí a nikdy se k něčemu zásadnímu nerozhodla a nerozhodne. Se Sobotkou v čele a Dienstbierem (ČSSD) či ministrem spravedlnosti Pelikánem (hnutí ANO) a jemu podobnými v zádech máme pramalou naději se ubránit,“ varuje Okamura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…