Šéf ŘSD lže, brání se vyhozená úřednice. A mluví o žalobě

23.01.2014 14:47

Šéf Ředitelství silnic a dálnic Pavel Kočica obvinil odvolanou ředitelku úseku kontroly kvality staveb Miloslavu Pošvářovou z krádeže důležitých dokumentů týkajících se dálnice D47. Pošvářová ale v rozhovoru pro Lidovky.cz toto nařčení odmítá.

Šéf ŘSD lže, brání se vyhozená úřednice. A mluví o žalobě
Foto: ŘSD
Popisek: Logo ŘSD

„Na to tvrzení musí mít důkaz. Zpráva je na ŘSD. To je pomalu na žalobu za poškození dobrého jména. Ale chápu, že pan Kočica má problém a chce mě pošpinit. Je mi ho líto. Tohle je chování člověka, který si neví rady,“ reagovala Pošvářová.

Možná se do funkce vrátí

Pokud se materiály k řediteli ŘSD nedostaly, je to podle ní jeho problém. „Oni mě vyhodili na hodinu a vůbec se nezeptali, kde to je. Neodnesla jsem si vůbec nic. Vyměnili mi i zámky v kanceláři,“ brání se.

Proto nemá obavy ani z auditu, který Kočica nařídil. Podle svých slov má Pošvářová úplně čisté svědomí. Příští ministr dopravy Antonín Prachař také zvažuje, že by ji vrátil zpět do funkce. Spolu o tom ale zatím nehovořili. V rozhovoru nevyloučila, že by takovou nabídku přijala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…