Šéf novin udeřil: Na tento seriál by se měla pražská kavárna dívat. Nebo rovnou vyrazit na nenáviděný venkov

18.01.2019 10:35

Šéfredaktor Lidových novin István Léko se zamyslel nad vycházející hvězdou z Mostu - novým komediálním seriálem. Na něj by se dle jeho slov měli povinně dívat všichni hysteroliberálové, aby jim konečně došlo, proč prohrávají v parlamentních volbách.

Šéf novin udeřil: Na tento seriál by se měla pražská kavárna dívat. Nebo rovnou vyrazit na nenáviděný venkov
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka EU

Léko v souvislosti se seriálem uvádí, že lúzr Luděk z Mostu rozumí politice více než rozmazlené princátko z Prahy. „Seriál Most! se může zástupcům pražské kavárny před květnovými volbami do Evropského parlamentu jako didaktická pomůcka hodit, i když by mohli na nenáviděný Zemanův a Babišův venkov také vycestovat, aby získali cenné zkušenosti přímo na místě. Seriál Most! je navíc zadarmo, nebude třeba za velké peníze od uprchlého uhlobarona najímat politického poradce formátu Tonda Blaník,“ podotkl Léko. 

Anketa

Je v České republice ohrožena demokracie?

30%
70%
hlasovalo: 11547 lidí
Následně si také všímá předsedy Evropské komise Jeana-Claudea Junckera, jenž již v nadcházejícím období svůj post neobhájí. „Viděli jsme od něj mnoho pozoruhodných kousků. Za poslední čtyři roky se z tohoto křesťanského demokrata stal příkladný levicový liberál, položil věnec k soše Karla Marxe, velebil komunistického revolucionáře a kubánského diktátora Fidela Castra, v době jeho vládnutí do EU nekontrolovaně přišly zhruba dva miliony nelegálních muslimských uprchlíků a migrantů a Velká Británie Unii opouští,“ sdělil s tím, že o nástupci zatím jasno není. 

Závěrem se Léko vyjádřil k hudební soutěži Eurovision Song Contest, která se bude konat v Tel Avivu letos 18. května. „Ve Francii se nyní vybírá umělec, který za ni bude ve finále zpívat. Semifinále před několika dny s přehledem vyhrála devatenáctiletá osoba s marockými kořeny, ale už narozená ve Francii. A pokud se nic fatálního nestane, národní soutěž vyhraje také. Bilal Hassani se sice narodil jako muž, ale obléká se, maluje i češe jako žena, jenže o sobě tvrdí, že je gay, za co prý ho v běžném životě často ponižovali a uráželi,“ uzavřel Léko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…