Šéfem ČTÚ bude i nadále Jaromír Novák

27.04.2016 14:26

Předsedou Českého telekomunikačního úřadu bude nadále jeho dosavadní šéf Jaromír Novák. O dnešním rozhodnutí vlády informoval ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, který prodloužení Novákova mandátu navrhl. Novákovi tříletý předsednický mandát končí 15. května.

Šéfem ČTÚ bude i nadále Jaromír Novák
Foto: ČTÚ
Popisek: ČTÚ

Novák radu povede nejméně do října příštího roku, kdy mu končí pětileté členství v radě. Nováka do rady jmenovala vláda v roce 2012, před tím působil jako ředitel odboru elektronických komunikací a následně ředitel sekce digitální ekonomiky ministerstva průmyslu a obchodu.

V pětičlenné radě ČTÚ v současnosti vedle Nováka jsou bývalý novinář Ondřej Malý, kterému rovněž vyprší funkční období v příštím roce, dále bývalý předseda ÚOHS Josef Bednář, bývalý šéf telekomunikační sekce MPO Jan Duben a telekomunikační konzultant a pedagog Jiří Peterka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…