Senátor Dryml bude kandidovat za Českou Suverenitu do Evropského parlamentu

19.03.2014 11:10

VÍME PRVNÍ Senátor Vladimír Dryml bude kandidovat v nadcházejících evropských volbách za Českou Suverenitu. ParlamentnímListům.cz to potvrdil přímo Dryml.

Senátor Dryml bude kandidovat za Českou Suverenitu do Evropského parlamentu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Vladimír dryml

„Kandiduji na prakticky nevolitelném šestém místě, ale chci pomoci tomu, aby čeští občané konečně pochopili, že ne všechno, co k nám přichází z Evropské unie, je dobré pro Českou republiku, a že je potřeba, aby se do Evropského parlamentu dostali také zástupci stran, kteří budou hájit více než současná nebo předchozí vláda české národní zájmy a českou suverenitu,“ řekl ParlamentnímListům.cz Dryml.

Podle něj není možné, aby byrokraté z Evropské unie zasahovali do věcí, které jsou životně důležité pro Českou republiku a které jsou jednoznačně pouze ve výlučné pravomoci českého státu.

Dryml získal senátorský mandát v roce 2008 v obvodu Hradec Králové jako člen ČSSD. V srpnu 2012 z ní však vystoupil a přešel do SPOZ. O rok později ho zemanovci vyloučili. Senátorský mandát mu končí letos v říjnu. Dryml je také zastupitel Vrchlabí a ředitel místní nemocnice.

Českou Suverenitu (dříve Suverenita - Blok Jany Bobošíkové - pozn red.) vede od ledna bývalá sociálně demokratická poslankyně Jana Volfová. V polovině roku 2013 se spekulovalo o tom, že by se strana stala základem pro další působení exprezidenta Václava Klause ve vysoké politice. Klaus však nakonec ve volbách nekandidoval a jeho příznivci se koncentrovali v uskupení Hlavu vzhůru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kup

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…