Senátor Valenta: U nás je běžnou praxí, že pokud trčíš, dostaneš facku. Ale mě nevyprovokují

28.06.2015 17:36

Dění, které se nyní začalo odehrávat kolem senátora Ivo Valenty, přičítá tomu, že se začal angažovat ve veřejném životě. S nadhledem je ale zhodnotil jako "legrační předehru" a očekává prý další "báchorky".

Senátor Valenta: U nás je běžnou praxí, že pokud trčíš, dostaneš facku. Ale mě nevyprovokují
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

„Jsem přesvědčen o tom, že jde o zatím legrační předehru, na kterou navážou další a jistě o to pikantnější báchorky a cílené útoky,“ domnívá se Valenta. Podle něj je to nicméně přesně to, co očekával, že po jeho vstupu do veřejného života velmi rychle přijde.

„Bohužel je u nás běžnou praxí, že pokud trčíš, dostaneš facku. A pokud nepochopíš, najde se dostatek lidí, kteří se tě budou snažit srazit na kolena a zadupat do bláta,“ posteskl si politik s tím, že nic z toho na něj v životě neplatilo.

„Facek jsem dostal hodně, ale stejně hodně jsem je jako ogar z Valašska uměl rozdávat,“ napsal s tím, že možná i proto celým svým životem vždy procházel s otevřeným hledím, držel slovo a byl si jistý každým krokem, který učinil. „Takže ani dnes mě tyto věci nedokážou vykolejit, natož vyprovokovat,“ dodal.

  • Celý text je ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…