Senátorku ČSSD chytl v tramvaji revizor. Nezaplatila, a navíc prý píše stížnost

26.09.2014 10:51

Sociálnědemokratická senátorka a bývalá hejtmanka Plzeňského kraje Milada Emmerová jela tramvají bez zaplacené jízdenky. Chytil ji revizor, ale pokutu na místě ve výši 500 Kč nejenže odmítla zaplatit, ale napsala stížnost na postup revizora přímo řediteli dopravního podniku. O případu informuje páteční Mladá fronta Dnes ve své příloze pro Plzeňský kraj.

Senátorku ČSSD chytl v tramvaji revizor. Nezaplatila, a navíc prý píše stížnost
Foto: ČSSD
Popisek: Milada Emmerová

Podle listu se případ stal 6.září večer. Emmerová měla spolu se svou starší přítelkyní, která byla tři týdny po těžké plicní embolii a trpěla bolestí v lýtku, dobíhat tramvaj, která už stála na zastávce. Když přítelkyni usadila, chtěla si u nejbližšího mechanického označovače „štípnout“ lístek. Ale narazila na revizora, který jí měl říct, že je pozdě, jízdenku už měla mít připravenou ve stanici.

Pokutu 500 Kč na místě odmítla senátorka uhradit, místo toho napsala stížnost generálnímu řediteli Plzeňských městských dopravních podniků Michalu Krausovi, kde celou záležitost ze svého pohledu popsala. Podle listu jí to ale zřejmě nebylo nic platné, protože mluvčí dopravního podniku sdělila, že Emmerová má do 21 dnů zaplatit pokutu už ve výši 600 Kč.

Emmerová si prý chce stěžovat i na postup strážníka, který měl být podle ní arogantní.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…