Senilní blb a vymaštěnec, Sobotka ve vězení, vycpanina Václava Havla. Martin Konvička to opět rozjel

19.09.2016 6:52

Protiislámský aktivista Martin Konvička strávil plodný víkend na sociální síti. Na svém facebooku během něj stihl probrat filozofa Erazima Koháka a návdavkem celou skupinu „intelektuálů“, poté Bohuslava Sobotku, pro kterého vymyslel svérázný dietologický plán, a nakonec Václava Havla, kterému se k blížící se nedožité osmdesátce vysmál skutečně třeskutě.

Senilní blb a vymaštěnec, Sobotka ve vězení, vycpanina Václava Havla. Martin Konvička to opět rozjel
Foto: Hans Štembera
Popisek: Happening s názvem Okupanti obsazují Prahu v souvislosti s výročím vpádu vojsk Varšavské smlouvy do Československa v roce 1968

Veterán české intelektuální scény Erazim Kohák jej naštval svým pro některé neuvěřitelným rozhovorem v Deníku Referendum. Tam předložil myšlenku, že když nepřijmeme uprchlíky, nebudeme sebevědomý národ, ale bázlivý. A vše završil výkladem, že přijímáním uprchlíků začneme konečně splácet dluhy, které jsme si u světa nasekali.

Konvička sdílel komentář organizace Iniciativa Martina Konvičky, která Koháka označila za „maoistického vymaštěnce“, a podivil se, že má volební právo. Konvička za sebe připsal, že jej už začíná urážet naprostá tupost některých „intelektuálů“. „A nejen tupost – i absence citu ke druhým, odpovědnosti, empatie k trpícím. Hnus, hnus, hnus,“ doplnil.

V neděli pak Konvičku zaujala fotografie premiéra Bohuslava Sobotky, na které šéf ČSSD vypadal poněkud otyle. Konvička nad tím vyjádřil politování, neb Sobotka mu prý vždy vzhledem připomínal Gustáva Husáka, který ale problémy s nadváhou nikdy neměl. „Možná to bylo tím vězením, které absolvoval na prahu středního věku. A možná by podobná kúra prospěla i tomuto soudruhovi,“ zamyslel se. A skončil spokojeně: „Co prospěla ... prospěje.“

A nakonec senátní kandidát Konvička sdílel článek informující o chystaném veřejném shromáždění, které má připomenout nedožité osmdesátiny Václava Havla a současně rozptýlit dojem, že česká veřejnost je ovládaná strachem a nenávistí. Konvička k plánům na připomenutí Havla sarkasticky poznamenal, že tušil, že z Havla jeho stoupenci udělají nesmrtelného. „Možná by mohli ten barák v čele Václaváku, jak ho opravují, obložit švédskou žulou a Nesmrtelného tam vystavit ve skleněné vitríně,“ dodal, přičemž barákem zjevně myslel Národní muzeum, z jehož lešení byl Havlův portrét často vyvěšován.

„Buď mumii, nebo vycpaninu, nebo aspoň formalínový preparát...,“ doplnil biolog.

Facebook Martina Konvičky:

Přiznám se, že mě naprostá tupost některých mainstreamových "intelektuálů" až viscerálně uráží. A nejen tupost - i absence citu k druhým, odpovědnosti, empatie k trpícím. Hnus, hnus, hnus.

 

Donedávna se mi zdálo, že vzhledově konverguje se soudruhem Gustávem Husákem. Ale už ho překonal. Husák nikdy nebyl otylý. Možná to bylo tím vězením, které absolvoval na prahu středního věku. A možná by podobná kůra prospěla i tomuto soudruhovi.

Co prospěla ... prospěje.

 

Tušil jsem, že bude nesmrtelnej ...

Možná by mohli ten barák v čele Václaváku, jak ho opravují, obložit švédskou žulou a Nesmrtelného tam vystavit ve skleněné vitríně.

Buď mumii, nebo vycpaninu, nebo aspoň formalínový preparát....

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…