Server: Propaganda už teď ví, že dohodu z Minsku poruší Rusko

13.02.2015 10:55

Pro propagandu je už jasné, že v Minsku dohodnuté příměří bude porušovat Rusko, píše server Prvnízprávy.cz. Ten také považuje za zarážející, že takřka okamžitě po dosažení dohody o příměří ukrajinský prezident Petro Porošenko jednal s premiérem Velké Británie Davidem Cameronem také o tom, jak „zkoordinovat kroky v případě, že bude dohoda porušena“.

Server: Propaganda už teď ví, že dohodu z Minsku poruší Rusko
Foto: kremlin.ru
Popisek: Z jednání v Minsku (zleva: Vladimir Putin, Francois Hollande, Angela Merkelová, Petro Porošenko)

„Vlastně se tím předjímá, že bude porušena!“podivuje se server. Poukazuje i na to, že vzápětí po uzavření dohody přišla ukrajinská armáda s tvrzením, že rusko-ukrajinskou hranici přejelo padesát tanků, čtyři desítky raketometů Grad, Uragan a Smerč a stejné množství obrněných transportérů.

Server upozorňuje na to, že toto tvrzení nebylo podloženo žádnými důkazy. „Jestli si někdo dovede představit, co je to kolona 130 těžkých vojenských vozidel, určitě si uvědomí, že to pár větví nezakryje. Kromě Jefima Fištejna, pro nějž je tato zcela nepotvrzená informace hotovou věcí,“ uvádí web s tím, že je očividné, že pro propagandu je již předem jisté, kdo bude porušovat příměří – Rusko.

Propagandisté prý už nepřipomínají, že jimi podporovaný Majdan zrušil jinou mezinárodně dohodnutou smlouvu, a že Kyjev svojí vojenskou ofenzivou pro změnu zrušil minskou smlouvu o příměří ze září loňského roku. „To jsou ale detaily, na něž nikdo hledět nebude, protože smlouvy ruší vždy jen Rusko,“ podotýká ironicky server.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…