Krym a nová světová válka: Server TV Nova vystrašil čtenáře proroctvím slavné bulharské vědmy

07.03.2014 9:05

Proslulá bulharská věštkyně Vanga předpověděla na rok 2014 začátek 3. světové války. Na proroctví již zemřelé věštkyně si vzpomněl server televize Nova TN.cz. Vanga prý uvedla, že třetí světovou válku má odstartovat konflikt v sousední zemi Ruska. Situace na Krymu jako by potvrzuje její slova. Doufejme, že se vše nenaplní do důsledků.

Krym a nová světová válka: Server TV Nova vystrašil čtenáře proroctvím slavné bulharské vědmy
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Tank

Vangelis Pandeva Dimitrova se narodila v roce 1911 v Bulharsku a stala se uznávanou věštkyní, měla prý dar předvídat budoucnost. Jejích služeb využívali i bulharští potentáti v dobách komunistického režimu. TN.cz uvádí, že některé její předpovědi vyšly. Například, že dojde k havárii v Černobylu i v jaderné elektrárně Fukušima. Předpověděla údajně i pád Dvojčat a potopení Kursku. Baba Vanga zemřela v roce 1996 a její předovědi se stále připomínají.

ZDE ParlamentníListy.cz komplexně a vyváženě informují o situaci na Ukrajině

Dnes server TV Nova pod titulkem  „DĚSIVÉ PROROCTVÍ: Baba Vanga předpověděla Krym, začne tak podle ní 3. světová!" vyzdvihuje jednu z jejích předpovědí.  Vanga prý tvrdila, že Rusko vstoupí do války se svým sousedem. Podle proroctví má být rozhodující právě rok 2014 a konflikt začátkem 3. světové války. Je možné se domnívat, že právě konflikt Ruska a Ukrajiny na Krymu potvrzuje její slova? Doufejme, že nikoli. Mají být totiž použity chemické zbraně i jaderný útok. Rusko bude podle Vangy za tento krok kritizováno, ale svou silnou pozici ve světě se mu rychle podaří obnovit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…