Server, který si koupil kompromitující videa na Forejta, vypustil další pikantní novinku

09.12.2016 15:13

Bývalý hlavní hradní protokolář Jindřich Forejt vyřizoval pracovní záležitosti i v době, kdy užíval tvrdé drogy a kdy byli v jeho přítomnosti cizí lidé. Tvrdí to server Hlidacipes.org s odvoláním na kompromitující videa, která zakoupil.

Server, který si koupil kompromitující videa na Forejta, vypustil další pikantní novinku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šéf hradního protokolu Jindřich Forejt

Server zveřejnění informací obhajuje veřejným zájmem: „Protože Hrad včetně prezidenta Miloše Zemana oficiálně zpochybňuje autenticitu videa a bagatelizuje konzumaci tvrdých drog, využívání služeb placených společníků i možnou vydíratelnost bývalého vysokého hradního úředníka, zveřejňujeme další podrobnosti svědčící o tom, že chování Jindřicha Forejta bylo bezpečnostním rizikem a publikování informace o existenci nahrávek je ve veřejném zájmu,“ píše server.

  • Celý text je ZDE

Na dvou ze série devíti videí je podle něj zřetelně vidět, že si Forejt do nosu aplikuje bílý prášek, který do ložnice přinesl muž, jenž video tajně natočil. V záznamu hovoří sám Forejt o „piku“, což je hovorové označení tvrdé drogy pervitin.

Zároveň je prý na záznamu jasně vidět i slyšet, že – navzdory situaci, v níž se nachází, a přestože jsou v bytu přítomni cizí lidé – řeší Forejt pracovní záležitosti.

Konkrétně vyřizuje telefonát ohledně schůzky s premiérem. Při tom jej tajně natáčí muž, jenž se s Forejtem zjevně zná delší dobu a který požívá jeho důvěry.

„…nechtěl jsem zasahovat panu premiérovi do voleb,“ říká Forejt do telefonu. „Určitě. No, ono se to ještě připravuje, dokumentů je tam celá řada, takže kdyby to bylo toho 17., 18. Výborně, pokud pan premiér může. Jste moc hodná. Děkuju, nashle, mějte se,“ ukončuje Forejt hovor.

Server připomíná, že podle vyjádření prezidenta Miloše Zemana pro Rádio Impuls stojí za Forejtovým odchodem z funkce pouze osobní a zdravotní důvody.

Nicméně klíčová postava hradního zákulisí Martin Nejedlý prý v rozhovoru pro Hlidacipes.org naznačil, že odchod Forejta se zjištěnými skutečnostmi souvisel.

Server poukazuje na to, že užívání drog u vysoce postaveného státního úředníka lze považovat za jasné bezpečnostní riziko.

Forejtovu totožnost a autenticitu kompromitujících videozáznamů prý potvrdily serveru při osobní schůzce dva zdroje blízké Hradu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…