Server uvažuje, s čím prý američtí poradci u sestřelení letadla nad Ukrajinou nepočítali

07.10.2014 20:30

Lubomír Andrassy v úvaze uveřejněné na webu Petra Hájka Protiproud poznamenává, že Spojené státy klamou svět, když používají falešné důkazy, aby ospravedlnily války, které vedou. Smyslem těchto bojů je přitom pouze zachránit krachující velmoc. Naráží i na případ sestřelení Boeingu MH17 nad Ukrajinou.

Server uvažuje, s čím prý američtí poradci u sestřelení letadla nad Ukrajinou nepočítali
Foto: tan
Popisek: Trosky malajského letadla na Ukrajině

Autor v textu připomíná, že Spojené státy tvrdily, že irácký diktátor Saddám Husajn disponoval zbraněmi hromadného ničení, většina světa tomu uvěřila, a nakonec se ukázalo, že to byla lež. I v případě údajného pohybu ruských vojsk po Ukrajině se prý používají podvrhy. Na lži prý stojí i případ sestřeleného malajského letounu nad Ukrajinou. A média se prý snaží o to, aby lidé této „pohádce“ uvěřili.

„Média pro to dělají, co mohou. Ještě stále doufají, že jsme zbaštili pohádku o sestřeleném letadle. Nikoho nesmí napadnout, že letadlo s 298 lidmi bylo obětováno zmíněnými poradci pro ekonomické zájmy jedné krachující velmoci. Vždyť jsme v NATO, ne? Jsme v EU! A tak, když Evropa říká, že Putin je nestvůra, tak to tak je a nediskutujme o tom! A tak nediskutujeme. Podívejte se na internetová fóra a facebookové diskuse, a všimněme si, jak se tam urážíme a hádáme! Děláme přesně to, co se po nás vyžaduje, aniž bychom si uvědomili, že psychologická válka je stejně nebezpečná, jako ta konvenční! Je to pohodlnější, než přemýšlet,“ tvrdí Andrassy.

U nás se prý věří jen FBI

Autora trápí především rekonstrukce posledních minut letu MH17. Zmapovalo je Rusko, ale o to se prý málo kdo zajímá. Andrassy si chce počkat, co se s těmito důkazy stane dál a poněkud hořce prohlašuje, že pravděpodobně nic. My prý totiž věříme jen americké FBI.

„Byla pečlivě prostudována data letu. Je potvrzeno, že piloty nejdříve vyzvali ke snížení letové hladiny. Pak se ale muselo stát něco závažného, protože stroj se prokazatelně vychýlil ze své letové dráhy. Všechno to vypadá tak, že „dostalo za uši“ raketou vzduch-vzduch, dále nejspíš střelbou z leteckého kanónu a otočilo se téměř na zpáteční směr, oproti původnímu koridoru. (Američtí) Poradci museli zazmatkovat, protože ve scénáři bylo, že stroj dopadne v Rusku. Byli to přeci ruští separatisté, kdo ho „popravili“!“ rozepisuje se dál tvůrce úvahy.

Ačkoli si je vědom toho, že jeho teorie budou označeny za konspirační. „Mně je to jedno,“ reaguje. Jde mu prý především o to, aby lidé o věcech přemýšleli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…