Server zakoupil šokující video, na kterém je prý Jindřich Forejt. Dějí se kolem toho neuvěřitelné věci

05.12.2016 16:59

Server HlídacíPes.org přinesl informace o jen těžko uvěřitelných nahrávkách. Hradního protokoláře Jindřicha Forejta, o jehož konci na Hradě se spekuluje, prý mimo jiné zachycují při užívání drog.

Server zakoupil šokující video, na kterém je prý Jindřich Forejt. Dějí se kolem toho neuvěřitelné věci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šéf hradního protokolu Jindřich Forejt

O Forejtovi, jenž na Hradě působil již za předchozí hlavy státu Václava Klause, se začalo více mluvit v době jeho omylů, například kvůli pozdnímu příletu na pohřeb slovenského prezidenta Michala Kováče, v kauze „neviditelného“ amerického velvyslance Andrewa Schapira na ceremonii ke 28. říjnu 2016 či kvůli (ne)vyznamenání Jiřího Bradyho. Jak však nyní poukazuje server, Forejt byl i bezpečnostním rizikem. 

Na hradního protokoláře se nyní mimo jiné provalují věci v souvislosti se sexuálními večírky v jeho bytě. Redakce sice zakoupila od muže, jenž ji kontaktoval, devět videoklipů, jež měly být natočeny ve Forejtově bytě, nechce je však publikovat. Prý ale zachycují, jak snadno je Forejt vydíratelný. Hradní protokolář, jenž usiloval o místo velvyslance ve Vatikánu, je na nich prý polonahý, masturbující a šňupající bílou látku. Ve videoklipu jsou prý patrné osobní věci Forejta, mimo jiné například kreditní karta Kanceláře prezidenta republiky či pečetní prsten.
 
Původní text ZDE.
 
„Na trhu se to nabízí už asi měsíc a půl. Nabídku jsme dostali i my,“ říká šéfredaktor bulvárního webu Extra.cz Josef Šťastna. 
 
A právě kvůli drogám vnímá mimořádné bezpečnostní riziko bývalý šéf rozvědky Karel Randák. „Vysoce postavený státní úředník nemůže mít v takovém případě vůbec bezpečnostní prověrku,“ uvedl.
 
 
Hradní mluvčí Jiří Ovčáček zatím nechce celou událost více komentovat. „K mediálním otázkám, které se týkají pana Forejta, jsem dnes sdělil vše, co jsem říci chtěl. Nad tento rámec nezazní žádný další komentář,“ uvedl. Forejtova kancelář je však podle všeho skutečně na Hradě zapečetěna a sám hradní protokolář je doma nemocný.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…