Setkání Trumpa s Kimem. Došlo i na šarvátku

30.06.2019 20:28

Stephanie Grishamová, nová mluvčí Bílého domu, zažila doslova křest ohněm. Na hranicích mezi Korejemi se totiž připletla do konfliktu s ochrankou korejského vůdce Kim Čong-una. Odnesla si z ní pohmožděniny, uvádí server iDNES.cz.

Setkání Trumpa s Kimem. Došlo i na šarvátku
Foto: Repro Youtube
Popisek: Donald Trump se loučí s novináři

Se severokorejským vůdcem se sešel americký prezident Donald Trump dnes ráno. K šarvátce došlo poté, co mluvčí společně s novináři spěchala do budovy, kam se obě hlavy států odebraly na jednání. Kimova ochranka se měla podle všeho americkým novinářům, ale i tiskové mluvčí Donalda Trumpa snažit zabránit ve vstupu do budovy. I přestože Grishamová utrpěla pohmožděniny, o něco málo později před Domem svobody, kde Trump s Kimem jednali, hovořila s reportéry. 

Zjevná neorganizovanost byla daní za rychlost, neboť americký prezident vybídl ke schůzce teprve tento týden na Twitteru. Při schůzce pak Trump dokonce učinil pár kroků do KLDR, a to poté, kdy se s Kim Čong-unem setkal na hranici země. Rozhovor pak probíhal v Domě svobody na jihokorejské straně hranice. 

Původní text ZDE.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…