Sexuální apetit uprchlíků v Německu neklesá. Důchodkyně, pubescent i malé holky

15.02.2017 9:42

Americký think-tank Gatestone Institute přináší další zdrcující statistiky, které se týkají sexuálních deliktů spáchaných migranty v Německu. Navzdory snižujícímu se počtu nově příchozích počty znásilnění stále stoupají.

Sexuální apetit uprchlíků v Německu neklesá. Důchodkyně, pubescent i malé holky
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Z těchto archů se uprchlíci učí francouzsky

Jak píše Soeren Kern, alarmující jsou statistiky Spolkového kriminálního úřadu (BKA) za období posledních tří let. Zatímco v roce 2013 spáchali migranti 599 sexuálně motivovaných trestných činů, o rok později to bylo již 949. Předloni BKA evidovala již 1683 znásilnění či pokusu o něj a loni to bylo již 2790 trestných činů. „Ještě před třemi lety tak páchali migranti v průměru dva trestné činy denně, ale loni to bylo již téměř deset denně,“ píše Kern.

„A to je ještě počet těchto trestných činů ve skutečnosti ještě dvakrát až třikrát vyšší, jak nedávno řekl šéf Sdružení kriminální policie André Schulze. BKA totiž eviduje pouze ty, které byly vyřešeny a nezahrnuje trestné činy se sexuálním podtextem z nejlidnatější spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko. Německá policie vedle toho záměrně bagatelizuje skutečný rozsah zločinů migrantů, když pachatele popisuje jako ‚jižanské typy‘ či ‚jedince s tmavší pletí‘,“ popisuje Kern.

Celý text  v angličtině najdete ZDE.

V další části textu Kern konkrétně popisuje asi sto sexuálních deliktů, kterých se dopustili v Německu migranti za pouhý první měsíc letošního roku. Na tyto události „nejbohatší“ byl v tomto ohledu hned první lednový den, kdy došlo po celém Německu nejméně k sedmi sexuálním napadením nebo znásilněním. Hned ke dvěma těmto trestným činům došlo v Ulmu. Nejprve zde napadl devatenáctiletý občan Gambie o šest let starší ženu. Na jiném místě potom migrant ze severní Afriky zaútočil na devětadvacetiletou ženu.

Anketa

Máte rádi Českou televizi?

4%
96%
hlasovalo: 12721 lidí

Kern zmiňuje, jakým způsobem německá politicky korektní média popisují migranty podezřelé ze sexuálních deliktů. Slovní zásoba německých novinářů je v této kategorie skutečně záviděníhodná „Muž s východním přízvukem, snědý muž, muž s hnědou kůží, jižan, jižansky vyhlížející muž, jihoevropsky vypadající muž, asijsky vypadající muž, černí Afričané,“ píše Kern s tím, že nikdy nezazní slovo migrant nebo uprchlík.

Jak je vidět z výčtu sexuálních deliktů za uplynulý měsíc, jistá si před migrnaty nemůže být žena v žádném věku a často to platí i o mužích a chlapcích. V Rottenburgu byly obtěžovány 2. ledna dvě dívky ve věku 10 a 13 let. V ten samý den se potom stal terčem sexuálních predátorů z Blízkého východu také čtrnáctiletý chlapec v Seckach. Sexuálnímu útoku na druhé straně neušla 27. ledna ve Wangenu ani sedmasedmdesátiletá důchodkyně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…