Sexuálními útoky migrantů začíná totální rozklad společnosti. Toto k tomu sepsal Okamura

21.03.2016 20:08

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura se opět rozepsal o tom, co dělají migranti v Německu a co dělá Německo s migranty. Hromadné sexuální útoky jsou podle něj pouze začátkem a ve spojení s nečinností státních orgánů vzniká nebezpečný mix.

Sexuálními útoky migrantů začíná totální rozklad společnosti. Toto k tomu sepsal Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Tomio Okamura na svém profilu na ParlamentníchListech.cz opět varoval před nebezpečím, které podle něj představuje migrace. „Servilní“ a „neschopná“ vláda České republiky, která poklonkuje Evropské unii, již podle jeho informací „odsouhlasila přijmutí prvních několika tisíc nezákonných imigrantů z táborů v Řecku a v Itálii na základě kvót Evropské unie“. Ti budou umístěni v Havířově a Kostelci nad Orlicí, SPD proti tomu však hodlá bojovat.

Opět připomněl, že SPD je jediným hnutím, které hlásá nulovou toleranci imigrace ze severní Afriky a Blízkého východu, „jelikož chování těchto lidí je zcela neslučitelné s naší demokracií a svobodou“.

Opřel se i do německých bezpečnostních složek, které podle něj v zájmu politické korektnosti přestaly informovat o příslušnosti migrantů k národům, pouze zmiňují odstíny pleti. „Jde o opisy pojmu migrant, připadně potomek migrantů. Policisté se bojí, aby nebyli nařčeni z rasismu či xenofobie, což však ztěžuje rychlou identifikaci pachatelů.“ Vrchní představitelé policejních složek údajně také nutí podřízené k tomu, aby „přivírali oči“ nad přestupky migrantů.

Zmiňuje i případ sexuálního obtěžování, ke kterému mělo dojít na konci února v německém Kielu. Zde se údajně sešlo až 30 migrantů, kteří obtěžovali dívky ve věku 15 až 17 let. Výsledkem situace bylo zatčení dvou Afghánců, jež měli celou akci na svědomí.

Podle mluvčího kielské policie jsou takové incidenty čím dál častější, což doložil i nejmenovaný majitel obchodu pro kielské noviny. Informace, které Okamura použil, pak vycházejí ze zprávy konzervativního think-tanku Gatestone Institute.

reklama

autor: spa

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…