Šílenci z Washingtonu chtějí spustit Armageddon! Americký komentátor vykřikuje

01.08.2014 13:33

Americký konzervativní komentátor Paul Craig Roberts opět píše o hrozbě válečeného konfliktu s Ruskem. Tvrdí, že americká vláda je absolutně nekompetentní a varuje před dalšími provokacemi Ruska. Je přesvědčen, že svůj podíl na vyhrocení současné situace mají i západní média.

Šílenci z Washingtonu chtějí spustit Armageddon! Americký komentátor vykřikuje
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Barack Obama, 44. prezident USA

„V poslední době jsem mnohokrát upozorňoval, že psychopati z Washingtonu ženou Západ do války s Ruskem. Lži, které si Obamova administrativa a mediální presstitutky vymýšlejí na adresu ruského prezidenta Vladimira Putina, jsou snad ještě ostudnější než ty, kterým museli čelit Saddám Husajn, Kaddáfí, Asad, Tálibán či Írán. Lživé obviňování ruského prezidenta je navíc velmi riskantní. Rusko má totiž jaderné zbraně ve stejném množství jako USA," upozorňuje Roberts. 

Rusko si je navíc podle Robertse dobře vědomo, že jeho více než deset let trvající démonizování ze strany Washingtonu může být zakončeno přímým vojenským útokem. „Spojené státy tak ostatně postupovaly v předchozích letech podobně v případě Iráku, Afghánistánu atd. Je více než jisté, že nikdo ze současné vlády nemá dostatek rozumu, aby stál v čele naší země. Moc ve Washingtonu je nyní soustředěna do rukou kriminálníků a největších hlupáků v historii lidstva," hodnotí nesmlouvavě americkou vládu Roberts.

„Tohle opakuji již celou řadu měsíců, ale nyní se ke mně přidávají i další komentátoři. To samé si můžete přečíst i v textech od Chrise Martensona či Tylera Durdena na serveru zerohedge.com. Na závěr svého dnešního poněkud kratšího komentáře musím znovu konstatovat, že ohrožení života na naší planetě ještě nikdy nebylo tak velké, jako je tomu dnes. Šílení blázni ve Washingtonu se snaží ve spolupráci s bezohlednými západními médii spustit zničující Armageddon," nebere si servítky Roberts. 

reklama

autor: pro

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …