Silná slova po pořadu ČT: Poslankyně Andreje Babiše brutálně hájila svého šéfa, navezla se do všech ostatních

01.02.2017 8:45

Poslankyně hnutí ANO Jana Lorencová se na svém facebookovém profilu výrazně zastala svého stranického šéfa Andreje Babiše. „Na Babiše je pořádný hon! Je to strašně nechutné,“ napsala mimo jiné.

Silná slova po pořadu ČT: Poslankyně Andreje Babiše brutálně hájila svého šéfa, navezla se do všech ostatních
Foto: Archiv JL
Popisek: Jana Lorencová

„Všechno ostatní od začátku devadesátých let jako by neexistovalo, rozkradená republika, všechny kauzy, kdyby jen to, co jsem dělala já, tak šlo o stovky miliard. Tohle už je za hranicí...,“ napsala Lorencová k současnému dění kolem Andreje Babiše, který se zamotal do svých příjmů a otázky nákupu dluhopisů. 

„Obávám se, že se to věčně vydržet nedá,“ napsala následně do diskuze, kdy lidi vyzvala, aby hledali fakta, nikoliv dávali na své pocity. „Šlape na kuří oka a nedívá se na to komu, podotkla také k Babišovi. „Že honí zloděje, tak o tom žádná! To je prostě fakt. Výsledek je ten, že po něm jdou ti, kterých se to nejvíc týká! Najednou se spojili,“ myslí si poslankyně.

„Tady jsme drželi hubu a krok, a to všichni 25 let a jen jsme koukali, jak se přijímají zákony, které legalizovaly zlodějny astronomických rozměrů!!! A to jsme byli ticho. A najednou jak honicí psi po stopě jednoho člověka, který se snaží aspoň v rámci svých možností tady něco spravit?“ rozlítila se následně. Podle ní jde jen o začátek štvanice.

„Víte, kdybyste si vzpomněli aspoň na všechny moje reportáže! Nebo aspoň na některé, tak by vám bylo jasné, odkud vítr fouká!“ dodala. Podle ní je také neuvěřitelné, k čemu se propůjčuje Česká televize.

A ke svému předsedovi se připojila i v jeho novém návrhu. „Napadlo mne, že nápad zveřejnit příjmy politiků od začátku devadesátých let není vůbec špatný,“ uvedla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…