Skokan, kterému sprostě nadával Kalousek, dělá asistenta za tři tisíce. Stále však věří v návrat

29.11.2013 20:44

Petr Skokan byl starostou České Lípy, hejtmanem Libereckého kraje i poslancem za Věci veřejné. Nyní si ale výrazně „pohoršil“. Dělá totiž asistenta novému poslanci za hnutí Úsvit Jiřímu Štětinovi a bere za to tři tisíce korun měsíčně.

Skokan, kterému sprostě nadával Kalousek, dělá asistenta za tři tisíce. Stále však věří v návrat
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Bývalý poslanec za VV Petr Skokan

Podle serveru iDnes.cz ale Petr Skokan plánuje návrat, a to do vedení města, kde jeho politická kariéra začala. "Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby za rok kandidoval za nějaké nezávislé sdružení," tipuje i jeho dlouholetý českolipský rival Miroslav Hudec (Zelení). "Za Věci veřejné by se asi v České Lípě do městského zastupitelstva nedostal,“ dodal.

Sám Skokan podobné odhady potvrzuje. "Pro komunální volby v roce 2014 chystáme místní sdružení, složené ze silných osobností," popisuje. "Půjde o lokální patrioty s velmi osobním vztahem k České Lípě."

Mohl by zopakovat úspěch a stát se opět starostou města? "Nevylučuji, že se něco takového může přihodit. Mnoho lidí se nerozhoduje podle politického přesvědčení a programu kandidátů, ale ovlivňuje je, jak má kdo velké volební plakáty a kolikrát je v televizi,“ vysvětluje jeho soupeř Hudec.

Nyní tak Skokan pobírá tři tisíce měsíčně u poslance Jiřího Štětiny jako asistent. Brzy ho ale čeká slušný „bonus“. "Až soud uzná výsledky říjnových voleb, dostanu odstupné asi sto osmdesát tisíc korun čistého," prozradil Skokan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…