Školáček Fiala se hlásí. Poche bude honit slony. A Štětina... Soukup si vzal do parády ty, co mu leží v žaludku

16.06.2019 11:56

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup má pocit, že z horka politici řádí ještě víc než normálně. Vyjádřil se tak v pořadu Moje zprávy. A doložil to na končících europoslancích Pavlu Teličkovi (Hlas), Jaromíru Štětinovi (ESO), Miroslavu Pochem (ČSSD). Zvlášť kousavě se vyjadřoval na adresu předsedy ODS Petra Fialy, kterému předložil jeden návrh...

Školáček Fiala se hlásí. Poche bude honit slony. A Štětina... Soukup si vzal do parády ty, co mu leží v žaludku
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: První novoroční díl Týdne s Jaromírem Soukupem

„Já teda nevím, jestli je to tím horkem nebo něčím jiným, ale podle mého ti politici řádí ještě víc. Moje maminka by řekla ‚vojnu na ně‘,“ zahájil Soukup vysílání. A po chvilce několik politiků vyjmenoval. Volby do Evropského parlamentu sice dávno skončily, ale Soukup se zamyslel nad tím, co asi dělají politici, generální ředitel je otituloval jako „kluky“, kteří se do Evropského parlamentu nedostali. Na úřadech práce prý asi neskončili.

Anketa

Měl by být prezident Zeman sesazen z úřadu?

10%
90%
hlasovalo: 32592 lidí

Vytáhl na kameru fotku Pavla Teličky, u kterého předpokládá, že se pravděpodobně stane poradcem. Otázkou jen je, komu bude radit a v čem přesně. Zato Jaromíra Štětinu označil za „bizarního europoslance“ a „politického rebela“. „Ten snad urazil a pohádal se a rozkmotřil se snad s úplně každým. Až zůstal nakonec sám jako kůl v plotě. Ten prý bude pracovat na knize povídek. A vedle toho se chce věnovat také svému politickému hnutí, které si založil a zaregistroval a říká mu ESO. Jestli ale tím esem, tak to teda bůh s námi,“ nešetřil Štětinu.

Nakonec si vzal do prádla Miroslava Pocheho, který si prý užil svých pět minut slávy, když ještě jako europoslanec chtěl být ministrem zahraničí, ale prezident Miloš Zeman ho do vlády nepustil. Co Pocheho čeká teď?

„Představte si, on bude nahánět slony. On byl totiž jmenován do čela dvou zahraničních misí EU v Africe. A bude tam jako jezdit a řešit tam věci. Tak sluníčku zdar a pozor na úpal,“ rozloučil se s končícím europoslancem.

Nešetřil ani předsedu ODS Petra Fialu, který si prý konečně všiml, že se v ulicích protestuje proti předsedovi vlády Andreji Babišovi. „A tak přispěchal, aby si přihřál polívčičku,“ pravil kousavě Soukup. „A jako ten školáček se hlásí o milion svých chvilek na ČT24,“ ryl dál do šéfa ODS. Ten se prý pokouší o politická gesta, mezi která lze počítat i pokus o vyhlášení nedůvěry vládě. „Já bych pro něj měl návrh, že by místo morálních gest mohl dělat něco užitečnýho. Třeba se věnovat poslanecké práci, za kterou je královsky placený,“ nešetřil Petra Fialu Soukup.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…