Skončila mi roční smlouva o mlčenlivosti, takže... Šafr se vypsal z toho, co se prý děje v Babišových médiích

25.06.2015 18:38

Šéfredaktor Svobodného fóra Pavel Šafr se znovu pustil do majitele Agrofertu, předsedy ANO a šéfa státní kasy Andreje Babiše. Tentokrát k tomu přidal i pana Daniela Křetínského, spolumajitele časopisu Reflex, kterého na sociální síti Facebook označil rovnou za prostituta.

Skončila mi roční smlouva o mlčenlivosti, takže... Šafr se vypsal z toho, co se prý děje v Babišových médiích
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Pavel Šafr

„Tak mi skončila roční smlouva o mlčenlivosti. Takže bych tu rád uvedl, že pan Křetínský slouží Andreji Babišovi a nechal zmanipulovat Blesk i Reflex, tak aby se v Agrofertu líbily. Posledním příkladem je dnešní titulka Reflexu. Redakce chtěla dát kritický titulek o Andreji Babišovi a přátelé z Energetického holdingu zasáhli tak, že titulek je nakonec nezávadný a nesmyslný. Tam, kde mělo být řečeno, že Babiš škodí zemi, zůstala jen otázka, zda náhodou není vláda v krizi. Takhle se to dělá, když média vlastní a řídí prostituti,“ napsal Šafr.

A aby toho nebylo málo, šéfredaktor Reflexu Radek Bajgar prý o mocenských manipulacích informoval redakci. To je podle Šafra další chyba. Buď si to měl nechat pro sebe, nebo nejlépe rovnou rezignovat, jako to udělal před rokem Šafr. V diskusi pod příspěvkem pak podotýká, že v redakci tohoto časopisu pracují lidé, kteří se snaží dělat dobře svoji práci. Kritiku prý směřuje toliko na majitele a šéfredaktora časopisu.

Šafr na Facebooku doslova napsal:

Tak mi skončila roční smlouva o mlčenlivosti. Takže bych tu rád uvedl, že pan Křetinský slouží Andreji Babišovi a nechal zmanipulovat Blesk i Reflex, tak aby se v Agrofertu líbily. Posledním příkladem je dnešní titulka Reflexu. Redakce chtěla dát kritický titulek o Andreji Babišovi a přátelé z Energetického holdingu zasáhli tak, že titulek je nakonec nezávadný a nesmyslný. Tam, kde mělo být řečeno, že Babiš škodí zemi, zůstala jen otázka, zda náhodou není vláda v krizi. Takhle se to dělá, když média vlastní a řídí prostituti. A pan šéfredaktor s tímto faktem mocenské manipulace seznámil celou redakci na úterní poradě. On neví, že takovou intimnost si má buď nechat pro sebe, anebo z ní vyvodit jeden jediný správný důsledek, a to je rezignace. Jako jsem to udělal před rokem, když mi paní Šmuclerová dělala scény, že nemám rád Andreje Babiše. Oligarchové společnými silami a společnou blbostí a nemorálností likvidují svobodu slova v této zemi. A hodně bezectných a povrchních lidí jim přitom slouží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…