Škrobená Emma S., největší Evropanka. Pocit rebelie. Výsměch moderátorce, okouzlené mladým hercem

23.08.2020 6:44

Moderátorka Emma Smetana si po premiéře filmu Šarlatán Agnieszky Hollandové víc porozuměla s hercem Josefem Trojanem, čehož si hned všimla bulvární média. A mezi tím i server Expres.cz. Smetana je totiž dlouhodobě zadaná, se svým partnerem má dítě.

Škrobená Emma S., největší Evropanka. Pocit rebelie. Výsměch moderátorce, okouzlené mladým hercem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Emma Smetana

Server Expres.cz rozebírá milostný život Emmy Smetana pěkně po lopatě. Se svým partnerem Jordanem Hajem je totiž již dvanáct let. Podle serveru je to pár značka ideál, mají spoustu společných zájmů – mimo jiné hudbu a cestování. Nikdy se však nevzali, i když se zasnoubili již dva týdny po první puse. Vypadá to tedy na dlouholetou dětskou lásku, s níž má však moderátorka DVtv.cz potomka

„Napůl tajemný Izraelec a neuchopitelný zevlák jí nabídl hippie vztah, což Emmě z její škrobené intelektuální rodiny poskytlo pocit rebelie. Společně létali po světě, on byl nesvázaný muzikant bez pořádné kapely, ona ta zodpovědná, která nosí domů peníze. Vždycky ho musela tlačit před sebou, bez ní by nikdo nevěděl, co Jordan dělá a jak se jmenuje. Ona ho podporuje, on jí zase dává jinou tvář neslušné holky s velkýma očima, která o sobě tvrdí, že je největší Evropanka,“ popsal server.

Josef Trojan, s nímž herečka byla viděna po premiéře filmu Šarlatán, je dle serveru nehezký, a krásný, má v sobě potenciál, pokoru, na svůj věk je velmi vyspělý. A tak je prý jasné, že Emma nemohla odolat. A to přestože je o 13 let starší než právě devatenáctiletý herec Trojan. 

Server rozebírá i skutečnost, že Emma S. je z výrazné rodiny. Jejím otce je již zesnulý muzikant Jiří Svoboda, matkou je aktivistka Monika MacDonagh Pajerová. Trojan je tak její společenskou kategorií – na rozdíl od dlouholetého partnera Haje, jenž je kluk z ulice. Moderátorka Smetana má pak prý vnitřní rozpor, kde stojí ona sama. Ve svých profilech na Facebooku se nevěnuje ani politickému, ani společenskému dění, ale hudbě. 

Pokud se moderátorka v minulosti vyjadřovala k politice, opakovaně vyznávala svůj obdiv k myšlenkám Evropské unie, cítí se prý být Evropankou a chtěla by, aby se Unie stala evropskou federací. Proslula rovněž sebevědomým vyznáním své kompetence „Mluvím šesti jazyky a mám doma dva diplomy z politologie“. Ohledně své politické orientace prý docela rychle přišla na to, že je „proevropská a pravdoláskařská“.

Moderátorka z internetové televize DVTV na sebe v minulosti upoutala i sebevědomými slovy, že „přemýšlím kritičtějším způsobem, než je v České republice v mé generaci obvyklé,“ protože její maminka Monika Pajerová ji naučila intelektuální ping-pong. Souvisí to prý i s tím, že mohla žít dlouho v cizině, takže se naučila myslet kritičtěji.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz komunistům, espéďákům, dezolátům pořád. Zákaz Slovákům se vytratil. Proruská scéna dostala z Moskvy notičky. Byli jsme v hospodě Dno pytle

4:44 Zákaz komunistům, espéďákům, dezolátům pořád. Zákaz Slovákům se vytratil. Proruská scéna dostala z Moskvy notičky. Byli jsme v hospodě Dno pytle

„Proruská scéna rozlezlá po Evropě dostala po podpisu podpory americkým Kongresem z Moskvy notičky‚ …