Škromach byl u Zemana. Dokonce dřív než Sobotka

04.02.2013 12:53

Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka na svou první návštěvu u nově zvoleného prezidenta Miloše Zemana teprve čeká, za jeho stranu už u něj ale byl senátor Zdeněk Škromach. A jednalo se prý o přátelskou a neformální schůzku.

Škromach byl u Zemana. Dokonce dřív než Sobotka
Foto: rep
Popisek: Zdeněk Škromach

"Dnes několik zajímavých setkání. Nový týden začíná dobře. Vláda se kymácí a předsjezdové piklení začalo," napsal si Škromach na svůj facebookový profil. Při příjezdu uvedl, že tématem jednání budou politické otázky. "Zvolení pana Zemana prezidentem se sociální demokracií neudělá vůbec nic," reagoval na dotaz novinářů.

Po pátku, kdy Zeman jednal se zástupci kanceláře Hradu, pokračuje úřadování budoucího prezidenta na dohled sídla českých prezidentů v jeho kanceláři v Loretánské ulici.

Místopředsedkyně socialistů Marie Benešová se Zemanem slavila vítězství v prezidentském klání již během druhého kola voleb, v pátek strávil v Zemanově kanceláři více jak hodinu vlivný pražský socialista Petr Hulinský. Se Zemanem přišel jednat i přední pražský lobbista ČSSD a právník Miroslav Jansta.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …