Škromach o konkurenci: Nové bordely se starými děvčaty, Drábek se těší do vlády. Lidi, neblbněte

16.10.2013 13:44

Průzkum, který si nechal vypracovat server Týden.cz od agentury Médea Research, ukázal, že společné vládnutí komunistů a sociálních demokratů je ohroženo. Senátor Zdeněk Škromach proto vyzval své podporovatele na Facebooku, aby šli volit ČSSD. Prý je to jediná síla, která dokáže přinést změnu.

Škromach o konkurenci: Nové bordely se starými děvčaty, Drábek se těší do vlády. Lidi, neblbněte
Foto: Daniela Černá
Popisek: Zdeněk Škromach na mítinku v Olomouci

Podle Médea Research by se do sněmovny dostalo sedm politických subjektů. První by skončila ČSSD s 22,2 procenty hlasů. Druhé by bylo hnutí ANO podnikatele Andreje Babiše s 16,9 procenty a třetí by byla KSČM s 11,8 procenty hlasů. Zisk komunistů a sociální demokracie by nemusel být takový, aby měly obě strany většinu křesel ve sněmovně. (Výsledky průzkumu ZDE)

Neblbněte a jděte volit ČSSD. Nové bordely jen kamuflují návrat Kalouska

„Lidi neblbněte a jděte volit ČSSD,“ vyzval Škromach. Podle něj je jeho strana jedinou silou, která je schopná přinést změnu.

„Ty nové bordely se starými děvčaty jen kamuflují návrat Kalouska se Schwarzenbergem a Němcovou. Drábek a Parkanová už se těší do vlády. Tak rozum do hrsti a volit jedničku. Hezký den,“ uzavřel senátor.

ODS je na samé hranici volitelnosti

Podle průzkumu by se například ODS umístila na samé hranici volitelnosti. Získala by 5,5 procent hlasů. Před ní by se dostali lidovci (6,2 procent), Úsvit (8,2 procent) a TOP 09 (9,6 procent).


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…