Škromach se směje pravičákům: Teď vylezou vaše svinstva. A vy, novinářští zoufalci...

26.06.2013 10:23

„Nečas na ústupu,“ pojmenovává současnou politickou situaci místopředseda ČSSD a místopředseda Senátu Zdeněk Škromach na svém facebookovém profilu. „Zajímavé je sledovat tu zlost a nenávist, která čiší z vystoupení demisních ministrů zkorumpované Nečasovy vlády,“ píše.

Škromach se směje pravičákům: Teď vylezou vaše svinstva. A vy, novinářští zoufalci...
Foto: rep
Popisek: Zdeněk Škromach

Zlost těchto politiků lze však podle slov Škromacha dobře pochopit. „Kalousek i Schwarzenberg musí být na pokraji zhroucení, když zjistili, že doba jejich manipulace končí a musí opustit po téměř sedmi letech klíčové rezorty,“ podotýká a dává tak najevo potěšení z politického vývoje posledních dnů a týdnů.

Zajímavé bude také dle Škromacha sledovat všechna ta „svinstva, která napáchali, až se otevřou jejich šuplíčky“. Poznamenal s humorem, že se prý už z ministerstev jen kouří, jak jedou na plné obrátky skartovačky.

Kromě politiků se opřel i do novinářů, konkrétně do komentářů proschwarzenbergských pravicových komentátorů, kteří se podle jeho názoru nacházejí prakticky ve všech médiích. „Obzvláště smutný je pohled na některé zoufalce ve veřejnoprávních médiích, kterým někdo zboural jejich bábovičky na pískovišti,“ dodává závěrem.

Co přesně napsal na Facebook Zdeněk Škromach:

Nečas na ústupu. Zase jedání Senátu, který je připraven na svoji roli v případě rozpuštění Poslanecké sněmovny, které s nadějí očekáváme. Zajímavé je sledovat tu zlost a nenávist, která čiší z vystoupení demisních ministrů zkorumpované Nečasovy vlády. Je to celkem pochopitelné. Kalousek i Schwarzenberg musí být na pokraji zhroucení, když zjistili, že doba jejich manipulace končí a musí opustit po skoro sedmi letech klíčové rezorty. Bude zajímavé až se otevřou jejich šuplíčky a vypadnou všechna svinstva, která napáchali. Prý se z ministerstev jen kouří, jak jedou na plnou páru skartovačky. Zajímavé jsou i komentáře některých proschwarzenbergských pravicových komentátorů ve všech médiích. Obzvláště smutný je pohled na některé zoufalce ve veřejnoprávních médiích, kterým někdo zboural jejich bábovičky na pískovišti. Hezký den.

reklama

autor: nem

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …