Škromach si na pietě v Terezíně dělal selfie. Přímo v průvodu

27.01.2015 20:49

Místopředseda Senátu Zdeněk Škromach (ČSSD) propadl fenoménu doby a nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby vytvořil vlastní selfie, tedy fotografii sebe sama. Sám sebe fotil i v průvodu na připomínku holocaustu v Terezíně. Informace o tom přinesl server iDnes.cz.

Škromach si na pietě v Terezíně dělal selfie. Přímo v průvodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Zdeněk Škromach

Škromacha v momentě, kdy vytvářel vlastní selfie, zachytily kamery České televize. Vystřižený záběr již koluje na sociálních sítích. "Toto nebylo přímo při pietním aktu. Já fotím a dokumentuji různé akce. A fotila se tam koneckonců i spousta dalších lidí,“ řekl k tomu Škromach.

Vedle něho šel v průvodu také předseda Poslanecké sněmovny Jan Hamáček (ČSSD). Na Škromachově fotografování nevidí nic špatného. "Ten průvod alejí nebyl součástí pietní akce. Nejprve se odhalil pomník a pak se přesouvalo do stanu, kde se konal pietní akt. Toto je myslím fotka z přesunu z jednoho místa na druhé, takže si nemyslím, že se něco stalo,“ řekl Hamáček.

Na internetových stránkách deníku Blesk.cz byla však publikovaná fotografie, která popírá tvrzení obou politiků. Je na ní místopředseda Senátu s úsměvem před pomníkem obětí nacismu.

Není to zdaleka první podobné Škromachovo focení. Pozornost i parodie na sociálních sítích si vysloužil i loni v dubnu, když se vyfotil s prezidentem Milošem Zemanem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bra

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…