Škromachu, odstup, zní z hodonínské ČSSD. Prý kvůli naštvanosti

07.11.2013 13:28

Hodonínská organizace ČSSD vyzvala svého člena, senátora Zdeňka Škromacha, aby vzhledem ke své účasti na utajované schůzce v Lánech rezignoval na stranické funkce. Politik, který ztratil důvěru, je prý k ničemu. Škromach má však za to, že roli mohla sehrát celková naštvanost ze slabého volebního výsledku. Další postup proto zváží. Informuje o tom server iDnes.cz.

Škromachu, odstup, zní z hodonínské ČSSD. Prý kvůli naštvanosti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Škromach

„Hlasování bylo velmi těsné. Inicioval ho bývalý poslanec Ohlídal, který se nyní do sněmovny nedostal, takže roli může hrát určitá míra naštvání. V sobotu poskytnu jasné stanovisko. Zvažuji všechny alternativy, aby to, co udělám, bylo ve prospěch ČSSD," řekl senátor za Hodonínsko.

Právě Ohlídal ve vyhrocené debatě o Škromachově roli na schůzce v Lánech měl poznamenat, že senátor postupoval proti vlastní straně, takže ztratil důvěru. A politik bez důvěry je podle Ohlídala bezcenný. Sluší se dodat, že okresní organizace uznává obrovský přínos práce, kterou dosud Škromach pro stranu vykonal, ale za své jednání z poslední doby by měl převzít zodpovědnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…