Škromachův "den bez sluníčka". Ministr války chce prý odvádět i děvčata a jeho šéf zase oškubat důchodce

10.04.2015 8:44

Senátor Zdeněk Škromach (ČSSD) od podlahy zhodnotil „den bez sluníčka“. Politicky jsme prý zažili den blbec, protože nám „ministr války“ Stropnický připravil odvody pro děvčata, odpoledne jsme se dozvěděli, že budeme číst názvy ulic ve vietnamštině a večer ministr financí Andrej Babiš (ANO) oprášil starý známý nápad ODS a TOP 09 na rovný důchod.

Škromachův "den bez sluníčka". Ministr války chce prý odvádět i děvčata a jeho šéf zase oškubat důchodce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda Senátu Zdeněk Škromach

Den bez sluníčka Česku podle senátora Škromacha rozhodně neprospěl. „Po ránu nás chce ministr války odvádět na vojnu i s děvčaty, po poledni budeme číst názvy ulic ve vietnamštině či švabachem a večer nám Babiš přináší "rovný" důchod, letitý to evergreen ODS a TOP 09. Zase jeden den blbec, napsal senátor na sociální síti Facebook.

Alespoň, že díky sezónním pracím poklesla nezaměstnanost, k čemuž člen horní parlamentní komory ironicky poznamenává, že vláda aspoň nemusí řešit problematiku práce pro všechny, kteří by chtěli pracovat. Stejně tak vláda asi nemusí řešit problematiku bydlení pro všechny, kteří mají tu smůlu, že nemají střechu nad hlavou.

Pod poznámkou senátora se následně rozvinula diskuse, ve které především příslušnice něžného pohlaví kritizovaly možnost, že by se ženy a dívky měly dostavit k odvodu. „Když si představím, že by moje třináctiletá vnučka měla jít k odvodu, tak je mi z toho zle,“ napsala jedna z dam.

Z Facebooku Zdeňka Škromacha:

Dnešek bez sluníčka a hned se to hrne. Po ránu nás chce ministr války odvádět na vojnu i s děvčaty, po poledni budeme číst názvy ulic ve vietnamštině či švabachem a večer nám Babiš přináší "rovný" důchod, letitý to evergreen ODS a TOP09. Zase jeden den blbec. Ještěže nám poklesla nezaměstnanost dík sezonním pracem a nemusíme řešit tak "okrajové" problémy jako je práce pro všechny, kdo chtějí pracovat, či zajistit slušné bydlení všem poctivě pracujícím lidem, kteří chtějí jen uživit své rodiny. Tak možná příště přátelé. Hezký den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…