Skrytý úmysl. Landa a průkazy vakcín: Silné podezření. A nejen to

01.12.2021 7:47 | Komentář

O čem je uskupení Zlatý špendlík přišel zpěvák Daniel Landa vysvětlit na XTV. „Zlatý špendlík organizuje odpor s malým O, řekněme. Upozorňuje lidi, že mají jinou možnost než vzít zápalnou láhev a někam ji hodit, to bychom samozřejmě nikdo nechtěl,“ vysvětlil. Stát se podle něj zachoval jako prase. „Ve chvíli, kdy vy víte, že očkování neochrání stoprocentně, a přesto vydáváte nějaký průkaz o bezinfekčnosti, který je totálním nesmyslem, tak to už páchne úmyslem,“ má podezření Landa a zamýšlí se, zda se nejedná o záměrné šíření infekční choroby.

Skrytý úmysl. Landa a průkazy vakcín: Silné podezření. A nejen to
Foto: Repro XTV
Popisek: Zpěvák, skladatel a zakladatel Zlatého špendlíku Daniel Landa

Daniel Landa si stojí za tím, že uskupení Zlatý špendlík je dobrý nápad a také nadále bude. Konstatoval, že v Česku jsou desítky až stovky tisíc lidí opravdu zoufalých. „Nemají žádné zastání, je tady řada nových mediálních hvězd typu Kubka (prezident ČLK – pozn. red.), který lže, straší. Šíří se strach. Je tady Smejkal, který určitě nebude chtít zpátky na IKEM kontrolovat dezinfekce, když se teď stal velkou mediální hvězdou s velkým vlivem, se kterým může v podstatě zasahovat do života občanů,“ řekl zpěvák a dodal, že tito lidé získali pozice a neuvědomují si, že spoustu lidí svými činy zatlačili do rohu.

Landa těmto lidem podle svých slov dává možnost se ozvat „dá se říci kultivovaným způsobem“ a spojit se a sjednotit se. Podotkl, že více než 40 nařízení vlády zrušily soudy a stát se tak chová protiprávně. „Já kdybych se čtyřicetkrát choval protiprávně, tak sedím ještě další tři životy,“ mínil. Zlatý špendlík má podle něho solidní právní zázemí a hodlá školit příznivce i v právních minimech. „Co si mohou dovolit, co je na tom špatně, aby věděli, co je na tom špatně,“ vysvětlil. V lékařské oblasti se pak opírají o názory epidemiologa Jiřího Berana, který chce cílená opatření pro rizikové skupiny.

„Zlatý špendlík organizuje odpor s malým O, řekněme. Upozorňuje lidi, že mají jinou možnost než vzít zápalnou láhev a někam ji hodit, to bychom samozřejmě nikdo nechtěl,“ shrnul zpěvák. Špendlík má jako hráz stát v cestě „nájezdům zběsilých politiků“, aby se lidé mohli cítit jako svobodní občané a měli nějakou „páku“ a mohli čelit nelogickým a někdy i likvidačním požadavkům. Vymezil se, že nejsou a nechtějí být „zběsilá síla“, ale opírají se o špičkové odborníky v oblasti práva a medicíny.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: kas

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

ODS už není, co bývala

ODS bývala k EU dost kritická, dnes je to naopak. Navíc jste se spojili s dost eurofederalistickými stranami. Je vám jasné, že jste tak pro řadu lidí, včetně mě, kvůli tomu nevolitelní? A že tím nahráváte konkurenci? Proč nekandidujete samostatně? Já třeba k eurovolbám nepůjdu, protože není koho vol...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„V Bruselu chtějí Maďarsko udusit.“ Viktor Orbán řekl XTV vše. Zvlášť o Ukrajině

11:50 „V Bruselu chtějí Maďarsko udusit.“ Viktor Orbán řekl XTV vše. Zvlášť o Ukrajině

Maďarský premiér Viktor Orbán, který je pro svou politiku často kritizován představiteli české vlády…