Skupina Ztohoven rozstříhala prezidentskou standartu a ještě se tím pochlubila. Jsou na úrovni nacistů, komentoval to Ovčáček

27.06.2016 15:41

Recesistická skupina Ztohoven na svých internetových stránkách prozradila, co se stalo se standartou prezidenta republiky, jež je jedním ze státních symbolů České republiky. Rozstříhali ji na malé díly a ty rozdají lidem – ve jménu decentralizace moci. Na počin recesistů důrazně zareagoval mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Skupina Ztohoven rozstříhala prezidentskou standartu a ještě se tím pochlubila. Jsou na úrovni nacistů, komentoval to Ovčáček
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mluvčí prezidenta ČR Jiří Ovčáček

„Originální prezidentská standarta, post-monarchistický symbol a historický relikt centralizované moci, byl skupinou Ztohoven rozdělen na 2 x 24 x 24 malých kousků, jež byly propojeny s decentralizovanou bitcoinovou sítí. Každý z těchto 1152 fragmentů je tak nyní spojen s unikátní bitcoinovou adresou a nese tudíž určitou hodnotu,“ napsali recesisté.

Červené trenýrky, které se objevily nad Hradem, reflektovaly styl vládnutí, které preferuje prezident Miloš Zeman s jeho pro-diktátorskými tendencemi.

Náhodně vybraní jedinci dostanou od recesistů kousky standarty a spolu s ní i internetovou měnu bitcoiny v hodnotě 5 až 1500 korun. Rozstříhaná standarta značí podle recesistů decentralizaci moci, ve které je třeba pokračovat.

K vyjádření recesistů už se kriticky postavil mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček, podle něhož skupina Ztohoven definitivně klesla na úroveň nacistů. A teď bude zajímavé sledovat, kdo z tzv. pražské kavárny je za to pochválí.

„Počin zlodějů ze Sto hoven, kteří zničili standartu českých prezidentů, lze označit jen jedním slovem: prasárna. Skupina Sto hoven se definitivně postavila na roveň nacistům, kteří první zneuctili standartu prezidenta republiky. Pochvalu si odporný čin jistě vyslouží od pražské kavárny. Zajímavé bude sledovat reakce politiků, kteří dosud konání Sto hoven zlehčovali,“ udeřil Ovčáček na sociální síti Twitter.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…