Šlachta burcuje: Další podezřelá zakázka. Vysočino, pozor!

11.09.2021 14:56 | Ze sítí

Šéf hnutí Přísaha Robert Šlachta na svém facebookovém profilu upozorňuje na další, dle jeho slov, podezřelou zakázku. Dle jeho názoru by měla zpozornět hlavně Vysočina.

Šlachta burcuje: Další podezřelá zakázka. Vysočino, pozor!
Foto: repro CNN Prima News, tan
Popisek: Robert Šlachta na Primě

„Další podezřelá zakázka! Tentokrát by měla zpozornět hlavně Vysočina! Radní na Vysočině v těchto dnech rozhodují o největší zakázce kraje. Jde o autobusové spojení mezi jednotlivými městy a vesnicemi v kraji. Celková cena je OSM MILIARD korun. Poslední zakázka na dopravu byla cinklá. Bude to teď stejně?“ ptá se Šlachta.

„Hejtman Běhounek z ČSSD podepsal smlouvy s osmnácti firmami, které mají dopravu zabezpečovat. Ale jenom jediná z nich má ve smlouvě jinou větu než ostatní: ‚Níže uvedený vzorec se použije od 1. 1. 2020.‘ Díky téhle jedné větičce si ICOM Transport přišel asi na 10 milionů korun. Jak? Všem ostatním firmám platil kraj za ujetý kilometr víc peněz kvůli valorizaci až v roce 2021. Firmě ICOM Transport to ale bylo už o rok dříve. Takže taková klasika, veřejná zakázka bez uveřejnění, všechno se tváří jako čisté, ale jedna firma si přijde na extra miliony korun z peněz nás všech,“ popsal dále Šlachta.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Green Deal

Dobrý den, obracím se na vás jako na zastánce tohoto paktu nebo co to je. Můžete mi říci, kde třeba většina z nás má brát peníze na auta bez spalovacích motorů? Neměla by tedy minimálně EU lidem na nová auta nějak přispět? Myslíte si, že si je lidé u nás, kteří vydělávají kolem 20 tisíc měsíčně moho...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zničíme vám život. Tohle vám provedeme.“ Medveděv odplácí České republice

12:26 „Zničíme vám život. Tohle vám provedeme.“ Medveděv odplácí České republice

USA a jejich zkurvení spojenci – nám vyhlásili válku bez pravidel. Alespoň to tvrdí Dmitrij Medveděv…