Slavná zpěvačka, která konvertovala k islámu, vydala silné prohlášení. Týká se bílých lidí, kteří nejsou muslimové

20.11.2018 19:28

Zpěvačka z Irska Sinéad O’Connorová se rozhodla, že se již nechce stýkat s bílými lidmi. Oznámila to na sociální síti Twitter. Podle ní jde o ty jedince, kteří nejsou stoupenci islámu. Píše o tom server Aktuálně.cz.

Slavná zpěvačka, která konvertovala k islámu, vydala silné prohlášení. Týká se bílých lidí, kteří nejsou muslimové
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Connorová, jež podle lékařů trpí bipolární afektivní poruchou, se pak ve videu svěřila s tím, proč tak učinila. Irská umělkyně konvertovala před nedávnem k islámu a nese jméno Šuhadá Davittová. „Jsou odporní,“ uvedla zpěvačka k tomu, jaký vztah cítí k bílým lidem, jak se takto nazývají ti, kteří nejsou muslimové.

„Ráda štvu bílé rasisty, kteří mi píší na Twitteru zprávy,“ sdělila pak ve videu zpěvačka a dodala, že bílí lidé jí prý nevadí.

„Je neuvěřitelné, kolik lidí mi naznačuje, že jsem se zbláznila kvůli konvertování k islámu. Mně spíš přijde, že každý, kdo se nestane muslimem, je ve skutečnosti duševně nemocný,“ poznamenala následující den opět zpěvačka na svém twitterovém účtu.

  • Původní text ZDE

 

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…