Slavný Čech přemýšlel, kdo nahradí Zemana: Tady není žádná osobnost! A tvrdě k Ivanu Bartošovi

30.09.2020 21:50

Herní vývojář Daniel Vávra v youtubovém pořadu U Kulatého stolu promluvil o tom, jak je to s jeho kandidaturou na českou hlavu státu. Osobnost, která by byla ideálním nástupcem současného prezidenta Miloše Zemana, v Česku prý žádná není.

Slavný Čech přemýšlel, kdo nahradí Zemana: Tady není žádná osobnost! A tvrdě k Ivanu Bartošovi
Foto: Repro Facebook
Popisek: Herní vývojář Daniel Vávra

Anketa

Podporujete Andreje Babiše? (Ptáme se od 30.9.2020)

73%
27%
hlasovalo: 25636 lidí
Jedním z témat, kterým se v pořadu Vávra věnoval, bylo vydělávání peněz na YouTube a sociálních sítích, kde firmy rády zaplatí statisíce influencerům s vysokými počty sledujících za propagaci a reklamu svého produktu. „Mě nejvíc srali ti, co okrádali děti. I nám někdo nabízel, že natočí video atd., celé to bylo fake. Že mu za to dáme jen 200 tisíc. Nesnáším tuhle klamavou reklamu. Je to nelegální podle tří různých zákonů. Všichni to ale tak dělali, prostě skrytá reklama,“ uvedl vývojář s tím, že takové podvodníky měl chuť sám udat.

„Jebe mi z těch všech instagramovejch... frustruje mě na tom to, že je to úspěšné. Hloupí, nezábavní lidi jsou tam jako reklamní panáci, na které korporace věsí věci. Všichni koukají na ty dementy, to jsou nejsledovanější věci na Instagramu i YouTube. Lidi jsou z toho zmagoření,“ protáčel Vávra panenky s tím, že celé je to product placement (forma skryté reklamy).

Prozradil, zda i jemu přišla někdy nabídka na podobnou spolupráci: „Ne. Nikdy nepřišla. Protože mluvím o politice a jsem sprostý,“ uvedl Vávra.

Popsal, jak by měla vypadat propagace v ideálním případě. Poukázal například na americké podcasty s komikem Crowderem, kterého sponzoruje německá zbrojovka Walther. „Crowder chodí v tričku Walther a netají se tím, že ho Walther sponzoruje. Mám rád Walther za to, že mají koule sponzorovat totálně nekorektního Crowdera. Zbrojovka ani nikde jinde v dnešní době inzerovat nemůže. Je to neuvěřitelný, ani nemůžou mít dnes účet v bance,“ podotkl s tím, že v pořádku mu přijdou i youtubeři, kteří dělají recenze na zbraně.

Dalším tématem byla kandidatura na prezidenta. Vávra si dal na sociální síť profilovou fotku s nápisem Vávra prezident 2023. Uvedl, že šlo pouze o nadsázku, a rozčíleně dodal: „Dělal jsem si jen srandu, ale je to bizár a přizdisráčství, že tu není jediný dobrý kandidát na prezidenta. Není tu žádná osobnost, nikdo, koho bych rád volil. V politice vůbec, to je bída, jeden horší než druhý,“ uvedl herní vývojář.

Prozradil, že už se mu v souvislosti s tím ozývali lidé s nabídkou pomoci s předvolební kampaní. „Už mám borce, co mi zaregistroval domény, borce, co by mi dělal manažera volební kampaně, i borce, co by sehnal investory do kampaně. Maximálně to udělat jako trolling. Ale co kdybych to do prdele i tak vyhrál, to není nereálné. Ta nabídka kandidátů je bída, jsou to bezcharakterní lůzři a hadry na podlahu, namazat si je na chleba není problém,“ dodal Vávra, na kterého jsou už i sázky ve Fortuně. „Nikdy neříkej nikdy, trolící varianta je lákavá,“ doplnil.

„Čeští politici, to je bída. Když byly poslední volby do europarlamentu, stálo tam těch dvanáct kandidátů, deset nagelovaných panáků říkalo to samé. Jen dva se odlišovali, borec z SPD a z KSČM. Smutný. Nejlepší rétor tam byl Ivan Bartoš, i když nemám rád Piráty. Já mu to nevěřím, ale umí to říct dobře, a tím to končí,“ uzavřel Vávra.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…