Slavný psycholog: Uprchlíci prostě pracovat nebudou. My jsme pro ně otroci. Oni chtějí válčit

22.08.2016 10:52

Muslima baví válka, ne práce, řekl pro deník Blesk psycholog Jeroným Klimeš. Mimo jiné také prozradil, že ty nejhorší obavy z muslimských přistěhovalců, kteří plní Evropu v důsledku migrační krize, jsou dost možná slabým odvarem.

Slavný psycholog: Uprchlíci prostě pracovat nebudou. My jsme pro ně otroci. Oni chtějí válčit
Foto: Archiv JK
Popisek: PhDr. Mgr. Jeroným Klimeš, Ph.D., psycholog

Klimeš následně uvedl, že integrace je nemožná. Lidé muslimského vyznání prý nemají stejnou pracovní morálku jako většina Evropanů. „Pokud my tady budeme uprchlíky 30 let živit – jak je zvykem v Německu – a oni nebudou pracovat, nevím, kdo naučí jejich mladou generaci pracovat. Oni prostě pracovat nebudou,“ uvedl. Rozdíl je dle jeho názoru ve výchově, kdy my jsme vychováváni evropskou kulturou, kde platí „modli se a pracuj“. 

„Oni jsou z prostředí, kde práce je pro otroky a jediná důstojná aktivita chlapa je válka. To znamená, že představu, že by si měli něco odpracovat na důchod, berou jako své zotročení,“ uvedl s tím, že pracovat máme my. „My jsme jejich otroci, my jsme pohani,“ dodal.

Dle Klimeše je Evropa od druhé světové války alergická na ideologie. „Problém je v tom, že migranti přicházejí z kultur, které nejsou tak ovlivněny druhou světovou válkou. Naopak jsou na svoje ideologie hrdí a hlásí se k nim,“ tvrdí Klimeš. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…