Sledují vás starci, nejste zajímaví! Karel Peterka popsal, proč mu možná zkrachuje písničková Šlágr TV. Raději nečíst

21.10.2018 21:33

Majitel a zakladatel Šlágr TV Karel Peterka přiznal, že jeho televize má existenční problémy. Nevyloučil ani to, že možná skončí. Píše o tom na serveru digital.rozhlas.cz.

Sledují vás starci, nejste zajímaví! Karel Peterka popsal, proč mu možná zkrachuje písničková Šlágr TV. Raději nečíst
Foto: Repro Youtube
Popisek: Karel Peterka

Peterka uvedl, že televize pro přežití nutně potřebuje pomoc svých diváků. Hlavními důvody pro existenční problémy jsou podle jeho slov minimální prodeje hudebních nosičů a rovněž i problémy s reklamním zastoupením. Reklamní agentury totiž prý tvrdí, že publikum Šlágru je příliš staré.

Peterka si v rozhovoru pro digital.rozhlas.cz postěžoval také na podle jeho slov nekalé praktiky konkurence. Společně s ním se rozhovoru zúčastnila také zpěvačka Jaroslava Stočesová, jež podotkla, že je zapotřebí nová muzika, nové komplety.

Původní text ZDE.

Stočesová zároveň označila Šlágr TV za fenomén. Případný konec televizního vysílání přirovnala k požáru Národního divadla. „Opravdu hrozí, že Šlágr může na konci roku skončit. Nemáme nic. Chci, aby televize byla. Dali jsme do toho všechno. Bez objednávek a cédéček nebude moci Šlágr pokračovat,“ uzavřel Peterka.

Ten v současné době přišel o manželku i o milenku. Jak informoval server Ahaonline.cz, manželka požádala o rozvod, protože jí Peterka zahýbal. Onou milenkou je právě zpěvačka Jaroslava Stočesová.

Původní text ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…