Slováci svolávají hromadnou masturbaci na počest Vladimira Putina

06.08.2015 10:55

Svérázným způsobem se někteří Slováci chystají dát najevo nesouhlas se zářijovým průjezdem amerických vojsk přes území Slovenské republiky. Ve stejnou dobu, kdy budou američtí vojáci defilovat po slovenských silnicích, hromadně vyjádří hold ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi. Z tónu, jakým je národ na akci zván, čiší snaha o svéráznou recesi.

Slováci svolávají hromadnou masturbaci na počest Vladimira Putina
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin, prezident Ruské federace

Na Facebooku existuje skupina, která v současné době sdružuje zhruba jedenáct set uživatelů této sociální sítě. Tito lidé se rozhodli připojit k nápadu jedné z uživatelek Facebooku a vzdát čtrnáctého září, tedy v době, kdy by měl Slovenskem projíždět konvoj amerických transportérů mířících na cvičení NATO v Maďarsku, hold ruskému prezidentu Vladimiru Putinovi. A to dosti neotřelým způsobem.

„Vladimir Putin je jediný člověk, který se vzepře kapitalistům ze zaprodaného Západu a nenechá ze sebe dělat hlupáka. Je to vzor všech hrdých Slovanů. Vzdejme mu hold hromadnou masturbací v září, během dne, kdy naší zemí projede krvelačné vojsko USA,“ sepsala organizátorka akce.

Kde a kdy přesně by se tento svérázný způsob vyjádření obdivu k ruskému prezidentu měl konat, ještě není známo. Organizátorka akce ale již avizuje, že na místě bude vztyčeno čtyřmetrové plátno, na kterém poběží projekce Vladimira Putina. „Pro naši rychlejší ejakulaci,“ upřesňuje pořadatelka události, která je evidentní snahou parodovat to, co odpůrci Putina považují za vytváření kultu osobnosti ruského prezidenta.

Facebooková skupina ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…