Slovenka se v Itálii družila s migrantem. Povídali si, popíjeli, ale pak sranda skončila

13.10.2018 12:26

Česko-italská blogerka Monika Pilloni se znovu hlásí o slovo. Nahlédla do italského tisku a narazila na příběh, o který se chce podělit i s českou veřejností. Hlavní roli v něm hrají migranti a spolu s nimi bohužel i znásilněná Slovenka.

Slovenka se v Itálii družila s migrantem. Povídali si, popíjeli, ale pak sranda skončila
Foto: Archiv
Popisek: Italská vlajka

Deník il Giornale informoval o osmatřicetileté ženě procházející ze Slovenska, která přišla na policii a oznámila, že byla znásilněna a násilně zadržována v uprchlickém středisku neziskové organizace Baobab Experience, u nádraží Tiburtina v Římě.   

Žena v noci z 8. na 9. října zavítala na návštěvu ke dvacetiletému mladíkovi z Tuniska, se kterým popíjela alkohol. Povídali si. Jenže když chtěla odejít, Tunisan se na ní vrhl a znásilnil ji. Pak ji u sebe ve stanu násilím držel celou noc, tvrdí Pilloni s odkazem na informace italského deníku. Ženě se podařilo utéct až druhý den ráno, když mladíka přesvědčila, že ji musí pustit ze stanu, aby si mohla odskočit. Když se konečně dostala ven, hned vyrazila na policii.

Není přitom bez zajímavosti, že mladík je již policii velmi dobře známý. Za své předchozí přešlapy již dostal zákaz pobytu v Římě a teď je ve vězení.

Monika Pilloni přidala pár informací i k neziskové organizaci Baobab Experience. Jednoho dne prý zabrala parkoviště za nádražím Tiburtina v Římě a postavila tam stany a několik přístřešků. Přespat tu mohli nejen uprchlíci, ale také bezdomovci a drogově závislí.

„Napomáhá ovšem většinou nelegálním migrantům, kteří se přemisťují k severním hranicím, aby se pokusili o další nelegální přechod, jako tomu bylo například i u skupinky z lodě Diciotti – této skupince dokonce členové Baobabu  zajistili odvoz až na francouzské hranice! Takže prakticky napomáhají nelegální migraci. Není divu, že vyjádřili solidaritu zatčenému starostovi z Kalábrie, který nedovoleně bez potřebných dokladů legalizoval, uzavíráním fiktivních sňatků, nelegální migranty, a naopak jsou proti Salviniho bezpečnostnímu dekretu,“ poznamenala k tomu Pilloni.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …