Slovenský poslanec Paška se přidal k maďarskému Orbánovi. Šlo o migraci

01.04.2016 9:17

Místopředseda SNS Jaroslav Paška se vyjádřil k projevu maďarského premiéra Viktora Orbána. Orbán v minulých dnech zkritizoval Evropskou unii a její migrační politiku. Píše o tom server ParlamentnéListy.sk.

Slovenský poslanec Paška se přidal k maďarskému Orbánovi. Šlo o migraci
Foto: Presalocala.com
Popisek: Maďarský premiér Viktor Orbán

Poslanec Paška tvrdí, že Orbán se tím přidal k odpůrcům tajného projektu Spojených států evropských. Šílená vize genocidy evropských národů je podle Pašky popsaná ve více knihách. Tvrzení Jaroslava Pašky se však nesetkalo se souhlasem všech jeho příznivců. Jeden z nich mu doporučil, aby se vzdal členství v SNS a přidal se ke kotlebovcům. 

Orbán svá slova řekl u příležitosti oslav 168. výročí protihabsburské revoluce. Orbán ve své řeči konstatoval, že hlavní nebezpečí evropské budoucnosti nehrozí od imigrantů, ale od fanatických bruselských posluhovačů multikulturalismu. Orbán mimo jiné také uvedl, že Evropa už není svobodná. Migraci nazval plánovanou a řízenou operací. 

Původní text ZDE.

„Pod falešnou lidskostí nám vnucují, abychom jim u nás tolerovali praktikování islámského práva, starali se obětavě o jejich blaho a rozkoše, respektovali jejich privilegia daná bruselskou legislativou. Zabezpečili jim bydlení, jejich zvykům odpovídající stravu a nechali se jimi terorizovat, bít, okrádat, týrat i vraždit,“ uvedl k tématu Paška. Orbán podle něj prý uvedl, že si „z vlastních daní platíme v Bruselu darebáky, kteří usilují vozit k nám do zemí proti naší vůli stovky tisíc Asijců, Afričanů i radikálních islamistů“.

Orbán zároveň dle Pašky upozornil také na potřebu kriticky zhodnotit kroky bruselské administrativy a lídrů EU. „Jejich současné kroky jsou namířené proti nám, evropským občanům, naší kultuře, našim tradicím, zvykům, ale i proti zachování a budoucnosti evropských národů,“ píše na Facebooku Paška. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…