Slovenský pravicový tisk už prý funguje jako Rádio Jerevan. Poslanec Smeru popsal na síti neuvěřitelnou příhodu

05.05.2015 11:24

Pravicová média už prý poslanci slovenského Smeru Luboši Blahovi připadají jako „Rádio Jerevan“. Vyhlášená radiostanice z předrevolučních vtipů, která „uváděla na pravou míru“ západní propagandu, se prý nyní přesunula na pravici a nejnověji perlí při vysvětlování korejské účasti na přehlídce v Moskvě.

Slovenský pravicový tisk už prý funguje jako Rádio Jerevan. Poslanec Smeru popsal na síti neuvěřitelnou příhodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Luboš Blaha, poslanec Národní rady SR

„Před několika týdny tato média svorně tvrdila, že do Moskvy na vojenskou přehlídku na počest sedmdesátého výročí konce druhé světové války pojede severokorejský diktátor Kim Čong-un,“ píše Blaha. Přítomnost severokorejského vůdce, který čas od času popraví značnou část vedení a odsouzence zavírá do pracovních táborů, prý měla celé setkání před veřejností ztrapnit.

„Nakonec se ale zjišťuje, že na přehlídku nepřijede Korejec severní, ale jižní, a nebude to diktátor, nýbrž generální tajemník OSN Pan Ki-mun,“ dodává Blaha, známý ostrými šlehy vůči slovenské pravici.

Ani rádio Jerevan by podle něj něco takového nedokázalo.

Z Facebooku Luboše Blahy:

Mne už tie slovenské pravicové médiá pripadajú ako Rádio Jerevan. Pred niekoľkými týždňami svorne tvrdili, že do Moskvy na vojenskú prehliadku na počesť 70. výročia konca druhej svetovej vojny pôjde severokórejský diktátor Kim Čong-un, čo malo akože strápniť celé podujatie. Nakoniec sa zisťuje, že na vojenskú prehliadku nepôjde severný Kórejčan, ale južný Kórejčan a nebude to diktátor, ale generálny tajomník OSN Pan Ki-mun... To je takzvaný smečkársky "Jerevan"

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…