Slušňákovy sprostopísničky? Mezi lidmi kolují další ukázky tvorby Radka Bangy

29.11.2016 14:40

Zpěvák Radek Banga alias Gipsy.cz odešel na protest proti ocenění skupiny Ortel a jejího zpěváka Tomáše Ortela při Českému slavíku ze sálu Hudebního divadla Karlín. Vadí mu texty, které Ortel zpívá, a jeho nacionalistická struna. Po internetu se nyní prostřednictvím sociálních sítí začaly šířit Bangovy texty. A slušné slovo hledáte jen stěží.

Slušňákovy sprostopísničky? Mezi lidmi kolují další ukázky tvorby Radka Bangy
Foto: gipsy.cz
Popisek: Radek Banga alias Gipsy.cz

„Sem sexy, funky a zlej. Zmrd nevyzpytatelnej. Ale sexy, funky a zlej. A chci tě vošukat,“ zní v písni Sexy Funky a Zlej. „Ty vole, protože máš kozy jak svině,“ zní dále.

„Hej kundo si moje celá nahá. Ožral sem tě a překecal, že si ta pravá,“ pokračuje skladba o tom, jak dívce ojede prdel a postříká jí ksicht. „A ráno tě vyhodim z bytu jak nic. Hodiny, minuty nekoukám na oči. Koukám se na kozy, chci vylejt koule,“ zpívá dál s přáním natočit si dívku a jebat perverz. 

„Hej kundo si moje celá nahá. Zavolal sem přišla si úplně sama. Ojel sem ti prdel, pocákal ksicht. Vyhodil z bytu a dodržel slib,“ zpívá. „Hej roztáhni kundu...“ zní závěrem.

Text písně i videoklip najdete ZDE.

O „šukání“ je pak i další skladba Gipsyho.cz Černej kluk. „Jeden černej kluk hledal takle šuk, jakou píču vošuká, to mu bylo fuk, dal do kapsy love a už si to klove, přímo ven z domu do centra metropole,“ zní úvodem. Tam podle všeho narazí na klub, v němž jsou super kundy. „Sotva došel k baru pička jako sviň, stačilo pár keců a už jdou na drink. Ožral jí jak nic po třech panacích, hrne si jí,“ dodává se v písni s tím, že jdou domů. „Sotva dveře zavřou, už mu hulí péro. Do postele vlezou a jedou. Jak to bylo dál, to už je jedno. Protože to podstatný je, že tenhle černej kluk teď chcípá na céčko omámen. Za jedinou mrdačku je s tímhle klukem amen,“ říká se v písni.

„A přitom by stačilo prcat s gumou, dvacka do automatu cena za tvůj život,“ uzavírá píseň.

Text písně ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…