Smazaný přispěvek: Kalousek v něm spustil o prezervativu a koulích. Zapojila se Udženija a bylo zle

24.08.2020 22:28

Kdy a kde se budou nosit roušky, je jedním z hlavních témat posledních měsíců. To, že mnoho lidí jejich nošení unavuje, je vidět na sociálních sítích, kde dokonce padlo přirovnání roušky k prezervativu. Do této diskuse se se zajímavým komentářem zapojil i předseda poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek. Jeho reakce velmi pobavila Alexandru Udženiju (ODS), která do „hry“ zapojila rovnou i čestného předsedu TOP 09 Karla Schwarzenberga. A přestřelka politiků na sebe nenechala dlouho čekat.

Smazaný přispěvek: Kalousek v něm spustil o prezervativu a koulích. Zapojila se Udženija a bylo zle
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Vše začalo příspěvkem uživatele otecfura, který ve svém tweetu k rouškám krátce poznamenal: „Rouška pod nosem je něco jako kondom na koulích.“

Nato se Kalousek podělil s veřejností o své osobní zkušenosti s oběma variantami. „Zkusil jsem obojí, srovnat se to nedá. Rouška pod nosem je mnohem pohodlnější a lépe vypadá,“ napsal ve svém tweetu.

Jeho překvapivý názor neušel pozornosti Udženiji. Ta se v souvislosti s jeho „přiznáním“ zamyslela, jak to má s onou ochranou kníže Schwarzenberg.

„Teď ještě přiznání Karla Schwarzenberga, kam si dává Primeros on, a budeme mít ucelenou představu o tom, jak vznikala TOP 09,“ žertovala politička.

Tady už ale pro Kalouska sranda skončila.

„Svůj tweet jsem na základě Vašeho ‚humoru‘ smazal. Udělal jsem si drsnou srandu sám ze sebe, což se podle mého názoru smí. Netušil jsem, že někdo může proto napadnout Schwarzenberga a TOP 09 či jinou politickou stranu. To už je Vaše úroveň a na té nemíním participovat,“ rozčílil se předseda poslaneckého klubu TOP 09.

Politička zůstala nad věcí a Kalouska usměrnila, že vše bylo stále myšleno v úrovni humoru.

„To mě mrzí, pane kolego, že jste příspěvek smazal, byl totiž podle mě vtipný a mě fakt pobavil. O nějakém útoku nemůže být ani řeč, myslela jsem, že jako vyznavač ‚drsné srandy‘ unesete trochu drsné srandy. Rozhodně jsem to nemyslela ve zlém. Přeji vše dobré a neztrácejte humor,“ vzkázala Udženija závěrem.

reklama

autor: nab

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …