Snad mají pekelníci na Obamu dobré dříví. Petr Štěpánek už mu odpočítává

31.12.2016 16:35

Bývalý radní Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Petr Štěpánek se vyjádřil ke konci prezidentování Baracka Obamy ve Spojených státech amerických. A rozhodně si nebere servítky – označil ho dokonce za nejhoršího prezidenta USA.

Snad mají pekelníci na Obamu dobré dříví. Petr Štěpánek už  mu odpočítává
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Štěpánek

„Obama to má za 21. Poté se absolutně nejhorší prezident Spojených států amerických v celé jejich více než dvousetleté historii odebere na odpočinek,“ uvedl svá slova Štěpánek. Dvacátého ledna se úřadu v USA ujme republikán Donald Trump.

Štěpánek následně vzpomíná, že byl zrovna v USA, když Obama poprvé kandidoval. „Ta takřka zhmotnělá očekávání by se dala krájet. Nezapomenu na všechny ty transparenty s jeho jménem vylepené v obchodech i jinde. Nadšení po jeho zvolení bylo nepopsatelné, stejně jako naděje, jež vyvolal. Svět se dokonale zbláznil,“ uvedl.

Po osmi letech podle něj můžeme konstatovat, že USA tento čas ztratily. „Obama zaťal sekeru státního dluhu větší, než stačili nadělat všichni předchozí prezidenti dohromady. Postavení menšin se zhoršilo. Ještě se v Bílém domě ani nerozkoukal a oslové z Osla mu udělil Nobelovu cenu míru. Za nic. Naopak, tenhle neomarxistický mluvka a podvodník s falešným rodným listem doslova rozesral během svých osmi let celý svět,“ zaburácel Štěpánek. Za 21 dní se podle jeho slov Obama odebere do pekla. „Snad tam pekelníci mají hodně dobré dříví,“ uzavřel.

Celý příspěvek Petra Štěpánka:

Obama to má za 21. Poté se absolutně nejhorší prezident Spojených států amerických v celé jejich více než dvousetleté historii odebere na odpočinek. Byl jsem zrovna v USA, když Obama poprvé kandidoval. Ta takřka zhmotnělá očekávání by se dala krájet. Nezapomenu na všechny ty transparenty s jeho jménem vylepené v obchodech i jinde. Nadšení po jeho zvolení bylo nepopsatelné, stejně jako naděje, jež vyvolal. Svět se dokonale zbláznil. Nyní po osmi letech můžeme konstatovat, že Spojené státy ztratily osm let. Obama zaťal sekeru státního dluhu větší, než stačili nadělat všichni předchozí prezidenti dohromady. Postavení menšin se zhoršilo. Ještě se v Bílém domě ani nerozkoukal a oslové z Osla mu udělil Nobelovu cenu míru. Za nic. Naopak, tenhle neomarxistický mluvka a podvodník s falešným rodným listem doslova rozesral během svých osmi let celý svět. Už jen 21 dní a Obama se odebere do pekla. Snad tam pekelníci mají hodně dobré dříví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…