Šnajdr před věznicí děkoval i hrozil

16.07.2013 22:27

Po Ivanu Fuksovi opustil brány vězení i druhý z exposlanců ODS. Před vazební věznicí v Ostravě do čtvrt na jedenáct čekalo kromě jeho právníka i několik novinářů. Šnajdr před nimi vyjádřil radost, že má vazební anabázi za sebou a vyjádřil přřesvědčení, že bude třeba řešit chování některých účastníků kauzy.

Šnajdr před věznicí děkoval i hrozil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Šnajdr

„Jsem rád, že aspoň v tomto pro mě tato anabáze končí,“ uvedl Marek Šnajdr v přímém televizním přenosu bezprostředně po opuštění věznice.

Poté poděkoval své rodině, že za ním stála, a svým právníkům za neobyčejně efektivní obhajobu. „Sluší se poděkovat zaměstnancům vězeňské služby, za to že se chovali korektně,“ dodal ještě.

Po dotazech novinářů nejprve nechtěl dávat prohlášení k celé kauze. Nakonec ale prohlásil: „Českou republiku musí čekat zásadní diskuse o roli některých aktérů této kauzy.“ Poté se odebral k přistavenému automobilu s vysvětlením: „Tento čas patří mojí rodině“. 


 

reklama

autor: jav

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…