Sněm ANO očima Šafrova webu: Sraz klubu prospěchářů, bude to velká legrace

17.02.2019 9:21

Premiér Andrej Babiš se dnes znovu stane šéfem hnutí ANO. Otázkou zůstává jen to, kolik procent hlasů dostane. Zda to bude takřka 100 procent odevzdaných platných nebo přece jen méně. Server Forum24.cz Pavla Šafra popisuje Babiš jako majitele hnutí ANO, který si s touto politickou stranou dělá, co se mu zlíbí. Z ostatních členů si server tropí jen žerty. Podívejte se sami.

Sněm ANO očima Šafrova webu: Sraz klubu prospěchářů, bude to velká legrace
Foto: Hans Štembera
Popisek: IV. celostátní sněm hnutí ANO

„Klub prospěchářů a oddaných fanoušků Andreje Babiše, oficiálně nazývaný ANO 2011, má dnes svůj sraz na Chodově. A co je v očekávání? Především velká legrace. Všichni delegáti budou s nadšením v očích sledovat pána, který jim zajistil hezké platy ze státních, nebo evropských peněz. Pokud jde o funkce, v očekávání je velká nuda,“ napsal server hned na úvod.

Nikdo prý nepochybuje o tom, že se předsedou hnutí stane právě Andrej Babiš. Vzhledem k tomu, že nemá protikandidáta, bude zajímavé sledovat jen to, zda dostane takřka 100 procent hlasů nebo přece jen o něco méně. V pozici prvního místopředsedy se s pravděpodobností hraničící s jistotu objeví dosavadní muž číslo dvě v hnutí ANO Jaroslav Faltýnek.

„A místopředsedové? Samozřejmě stále stejná jména. Zasloužilá stranická umělkyně Pokorná Jermanová, letitý pobočník pana majitele Richard Brabec, předseda sněmovny Vondráček, nebo bývalý brněnský primátor Vokřál, který zoufale čeká na nějakou další pěknou funkci. Ideálně ministerskou,“ pokračoval server.

A aby se přece jen projevila trocha napětí, Babiš dal údajně za úkol primátorovi Ostravy Tomáši Macurovi za úkol, aby kritizoval hnutí zprava, aby vyzýval k posunu do prvé části politického spektra, když teď Babiš vládne s ČSSD a s komunisty, kteří jeho vládu drží nad vodou. Otázkou zůstává prý jen to, zda je Macura naivní a myslí svůj tlak na úkrok vpravo alespoň trochu vážně, nebo opravdu jen hraje určenou roli. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…