Sněm ANO vyslechne zprávy svých ministrů o plnění programu

01.03.2015 6:20

Delegáti sněmu hnutí ANO dnes vyslechnou zprávy svých ministrů o plnění programu uskupení. Z debaty by mohly vyplynout náměty pro možnou diskuzi v koalici o případných úpravách koaliční smlouvy. Dnes dvoudenní pražský volební sněm hnutí skončí schvalováním usnesení.

Sněm ANO vyslechne zprávy svých ministrů o plnění programu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš se stal opět předsedou Hnutí ANO. Na třetím celostátním sněmu byl zvolen sto procenty delegátů

Dopoledne se budou delegáti věnovat hlavně návrhu na změnu stanov ANO. Čeká je také volba Rozhodčí a smírčí komise a Kontrolní komise.

Odpoledne by měli vystoupit ministr obrany Martin Stropnický, dopravy Dan Ťok, životního prostředí Richard Brabec, ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová a exministryně spravedlnosti Helena Válková. Ve funkci skončila dneškem.

Delegáti vyslechnou také zprávu místopředsedkyně sněmovny Jaroslavy Jermanové o práci hnutí v dolní komoře, europoslance Pavla Teličky o práci v Evropském parlamentu a nového prvního místopředsedy Jaroslava Faltýnka o koaliční spolupráci.

Nové vedení ANO delegáti zvolili v sobotu. Funkci předsedy s přehledem obhájil zakladatel hnutí, miliardář a ministr financí Andrej Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…