Sobotkův nejvlivnější kamarád Pokorný slavil. Najal si na to Rudolfinum. Přečtěte si, kdo všechno dorazil gratulovat

02.11.2016 15:45

V úterý večer uspořádala v pražském Rudolfinu oslavu advokátní kancelář Radka Pokorného, blízkého přítele premiéra Bohuslava Sobotky. Informoval o tom server Neovlivní.cz s tím, že tato party se v zákulisí zřejmě stala nejsledovanější oslavou tohoto roku.

Sobotkův nejvlivnější kamarád Pokorný slavil. Najal si na to Rudolfinum. Přečtěte si, kdo všechno dorazil gratulovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Jak totiž server podotýká, účast na oslavě dvacetiletého výročí advokátní kanceláře Pokorný, Wagner & partneři se totiž pro mnohé stala vrcholnou politickou záležitostí.

Celý text je ZDE

Svoji přítomnost na party v Rudolfinu mnozí vnímali jako signál, na které straně stojí. Pokud chce totiž premiérův největší politický soupeř – lídr hnutí ANO Andrej Babiš – na Sobotku zaútočit, dělá to právě přes Pokorného. Využívá k tomu ne vždy transparentních postupů právníka Pokorného například v rozhodčím soudu či jeho role při nevýhodném prodeji státního podílu OKD.

Server také přináší seznam významných lidí, kteří na zmíněnou party dorazili. Je mezi nimi například bývalý ředitel společnosti ČEZ Martin Roman, programový šéf České televize Milan Fridrich, člen představenstva PPF Vladimír Mlynář, šéfka mediálního koncernu CNC Libuše Šmuclerová, pražský radní Petr Dolínek, bývalý guvernér ČNB Miroslav Singer a řada dalších.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…