Socialista Dolínek a primátorka Krnáčová: Hybaj, občane, vyměnit Opencard!

12.03.2015 11:01

Uživatelé Opencard, jejíž platnost končí letos v dubnu a v následujících měsících, by měli včas počítat s výměnou staré karty za novou s platností na další čtyři roky. Je proto podle oficiální magistrátního serveru důležité požádat o vydání nové karty ještě před její expirací.

Socialista Dolínek a primátorka Krnáčová: Hybaj, občane, vyměnit Opencard!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Dolínek

Každý může o vystavení nové požádat již dva měsíce před skončením platnosti staré karty. Zakoupené kupony budou převedeny na kartu novou. Dopravní podnik v této souvislosti upozorňuje na možné problémy s převodem kuponů v případě, že si cestující zažádá o vystavení nové karty až po expiraci karty staré. Bez platné karty Opencard totiž nemá přepravní kontrolor možnost ověřit platnost časového kuponu, jízdní doklad tak nelze považovat za platný a cestujícímu bude v souladu se smluvními přepravními podmínky udělena přirážka jako za jízdu bez platného jízdního dokladu. 

Celou kauzu Opencard si na svá bedra vzal socialista Dolínek a primátorka Krnáčová. U prvního jmenovaného jde o zajímavý postup, jelikož na radnici sedí od 16. října 2010 a o údajně sporných smlouvách a postupech měl dostatek informací. Vlastní vinu necítí. Odmítá ji rovněž TOP 09 či ODS, které se na řízení magistrátu roky podílely.

Celý projekt stál podle odhadů dvě miliardy korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…