Šok: Za sex a fet mi dlužil Jindřich Forejt přes 100 tisíc, prozradil autor videa webu paní Šmuclerové

07.12.2016 7:02

Kauza prezidentského protokolisty, nyní již bývalého, Jindřicha Forejta, prý není politickým bojem. Tvrdí to alespoň autor kompromitujícího videa, které od něj po odmítnutí v mnoha redakcích nakonec koupil web HlidaciPes.org. Na několika záběrech, které web zveřejnil, Jindřich Forejt masturbuje a šňupe bílou látku.

Šok: Za sex a fet mi dlužil Jindřich Forejt přes 100 tisíc, prozradil autor videa webu paní Šmuclerové
Foto: Hans Štembera
Popisek: Šéf hradního protokolu Jindřich Forejt

Video se díky webu dostalo na veřejnost v pondělí, vzápětí se ukázalo, že dvojice mužů s ním předtím obcházela pražské redakce několik dní. Jeho tvůrce nyní poskytl rozhovor webu Info.cz, patřícímu pod mediální skupinu Czech News Center (vydává například Blesk nebo Reflex, vydavatelství řídí Libuše Šmuclerová).

Jako hlavní důvod zveřejnění nahrávky muž uvedl, že Forejt mu dlužil peníze za drogy a za sexuální služby. A pořízení nahrávky prý bylo po mnoha pokusech jedinou cestou, jak z vrchního hradního protokolisty dlužnou částku, která měla činit více než sto tisíc korun, vymoci.

Anketa

Které organizace jsou v Česku nejprospěšnější?

6%
68%
hlasovalo: 5996 lidí

Když však Forejta se záběry konfrontoval, ten prý přesto zaplatit odmítl. A jeho věřitel, sám pronásledovaný vlastními dlužníky, prý neviděl jiné východisko, než nabízet video po novinových redakcích.

Celý text ZDE

„Poslední dobou začaly být dluhy. To nezačalo být jenom u mě, to je prostě zákon padajícího lejna, že on dluží mě, já dlužím tam, ten dluží tam. A prostě všechno se to valilo na mou hlavu, protože on byl z obliga, za ním nikdo nešel. On ani o něm nikdo nevěděl. Takže všude jsem byl ten špatnej já,“ cituje jej web Info.cz doslova.

Autor nahrávky důrazně odmítá, že by zveřejnění videa jakkoliv souviselo s politikou nebo dokonce vzniklo na politickou objednávku. „Žádný politický záda tam nebyly, že bych to dělal za nějakým motivem, že bych to chtěl využít v politice nebo to někomu dát politicky,“ ujišťuje. S Forejtem prý řešil výhradně „obchodní“ záležitosti, zná jej teprve od počátku letošního roku a ke zveřejnění přistoupil až poté, co s ním o celém problému obsáhle komunikoval. Tuto komunikaci má prý archivovanou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…